TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Cigars / Puro Meraklıları

Puro Üzerine Paylaşımlar Bulabileceğiniz Bölüm

TSF Cigars / Puro Meraklıları

Mesaj aladagli » 29 Ağu 2015, 20:30

Resim

Vmetin kardesimizin istegi uzerine CyB'yi tutturduk..

Malumunuz, koleksiyonum nerdeyse 100% Kuba purolarindan olusuyor, haliyle tuketimimiz de oyle..

Istatistik biliminin dibine cam dikip, tutturdugum 5-10 Kuba disi puro ile genellemelere girmek istemesem de gorgul (empirik) kanaatim, Kuba disi purolarin, tad, yapi vs konularnda daha istikrarli olduklari yonunde. cyB de oyle, yapisi iyi, tadi bastan sona ayni.. Ben begendim ama tekduze oldugunu da not ettim.. Orta govdeli, icimi rahat bir puro..
En son aladagli tarafından 29 Ağu 2015, 23:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Asmanda bürküt, jerde kökbörü bol
Kullanıcı avatarı
aladagli

Re: TSF Cigars / Puro Meraklıları

Mesaj vmetin » 29 Ağu 2015, 22:07

Afiyet olsun Aladağlı, ben cyb yi gündelik olarak baya tükettim yaklaşık bir kutu kadar. Küba olmayan ürünlerde sürpriz olmaması bir yandan Hoşuma gidiyor. Dediğiniz gibi nasıl başlarsa öyle biten bir puro. Bilhassa gündüz içimlerinde kahve ile gayet uyumlu.

Görüşleriniz için tekrar teşekkür ederlm.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj whiskey » 31 Ağu 2015, 11:21

Cyb'nin beğenilmesine sevindim. Şu sıralar benimde günlük purolarımdan bir tanesi.

Doğum günüm sayesinde güzel hediyeler aldım. Hatta Küba'ya doydum diyebilirim. Özüme dönme zamanı geliyor. :D Oldukça keyifli bir hafta sonuydu. :champ:

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj mosef » 31 Ağu 2015, 23:40

Geçen gün dutyfreeden villiger no 7 aldım. En ucuzlarından biriydi. Ucuz ve pahalıyı ayırt edebileceğimi düşünmediğim için aldım diyebilirim. Nasıldır? Başlangıç için uygun mu sizce?
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj Bg17 » 01 Eyl 2015, 02:53

mosef yazdı:Geçen gün dutyfreeden villiger no 7 aldım. En ucuzlarından biriydi. Ucuz ve pahalıyı ayırt edebileceğimi düşünmediğim için aldım diyebilirim. Nasıldır? Başlangıç için uygun mu sizce?

Siz almissiniz, artik biz size soralim nasildir?
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj mosef » 01 Eyl 2015, 09:09

Bg17 yazdı:
mosef yazdı:Geçen gün dutyfreeden villiger no 7 aldım. En ucuzlarından biriydi. Ucuz ve pahalıyı ayırt edebileceğimi düşünmediğim için aldım diyebilirim. Nasıldır? Başlangıç için uygun mu sizce?

Siz almissiniz, artik biz size soralim nasildir?

Daha içmedim. Bu hafta içinde deneyeceğim inşallah ama çok birşey anlar mıyım emin değilim :D
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj whiskey » 02 Eyl 2015, 23:15

Ne yazık ki aldığınız ürün gerçek bir puro bile değil. Cigarillo diye tabir edilen makina sarımı bir puro(?).
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj mosef » 03 Eyl 2015, 09:05

Whiskey yazdı:

Ne yazık ki aldığınız ürün gerçek bir puro bile değil. Cigarillo diye tabir edilen makina sarımı bir puro(?).

evet gerçek bir puro olmadığını zaten ucuz etiketinden farketmiştim :D bu tarz şeyleri içe içe her seferinde biraz daha iyisini almayı planladım. bundan sonra yumuşak içimli(puroda böyle bir tabir var mı bilmiyorum ama var sanırım) gerçek bir puro ne tavsiye edersiniz? nokta atışı yapıyım, çünkü purolarla dolu tezgaha bakınca hepsi aynı görünüyor gözüme.
Kullanıcı avatarı
mosef

ÖncekiSonraki

Dön TSF Puro - Cigars

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners