TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tag Heuer Kusurlu Ürün Problemi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tag Heuer Kusurlu Ürün Problemi

Mesaj darksider » 13 Tem 2015, 12:48

Nasıl bir tesadüf! Bilmiyorum ama Facebook'ta saat pazarı adlı bir grupta saatinizin aynısı dün Satışa konulmuş 3400 TL fiyat ile. Gerçekten ilginç...
Nothing lasts forever, and we both know hearts can change...
Kullanıcı avatarı
darksider

Mesaj Noodles » 20 Tem 2015, 15:59

Selam arkadaşlar.
Bayram öncesindeki gün noterde konuyla ilgili bir ihtarname düzenletip firmaya gönderdim.
6502 Sayılı Yeni Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un ilgili hükümleri gereğince iade hakkımı kullanmak istediğimi, aksi takdirde mahkeme yolu ile hakkımı arayacağımı belirttim.

Bugün firmadan aradılar ve iade talebimi kabul ettiklerini bildirdiler. Ücret iadesinin de kartıma bu hafta içinde yansıyacağını söylediler.
İlgilenen ve tavsiyeleri ile yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Noodles

Mesaj Tgm » 20 Tem 2015, 16:16

Süper :champ:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj fargo » 07 Ağu 2015, 12:12

Öncelikle sorununuz çözüldüğü için tebrikler, geçmiş olsun.

İki konuda yorum yapacağım:

1) Saatte tepenin çıkması konusunu daha yeni Glashütte Original PML'imde yaşadım. Tabii ki başımdan kaynar sular döküldü. İlk iş watchuseek forumda başlık açtım. Bunun neticesinde GO Almanya fabrikadan servis müdürü aradı. Bunun normal olduğunu, özellikle bazı tecrübeli saat imalatçılarının geleneksel yöntemi tercih ederek, tepeyi orada yapışık tutacak bir nevi yapıştırıcı kullanmadıklarını belirtti. Halen garanti kapsamında olduğundan ve saatin işleyişi ve tepe fonksiyonları açısından şu anda sorun olmadığından sakinleştim. Zaten Alman bir üreticinin/servis müdürünün bu konuda sorun olacağını bile bile "yok kardeşim birşey olmaz" diyeceğini hiç zannetmiyorum.

Bahsettiğim başlıkta bazı arkadaşlar Patek'in de bazı klasik calibre'lerinde tepenin çıkabildiğini ve gereken tek şeyin geri yerine takmak olduğunu belirtmiş. O nedenle sanırım bu konuda panik yapmak gereksiz. Ama sizi anlıyorum ilk kez başa gelince insan haliyle şaşıp kalıyor. Tabi bu arada saatler ve tepeleri de farklılık gösteriyor (vidalı vs. bastırmalı), o nedenle Tag Heuer'inizdeki problem hakkında ben tam emin konuşamam.

İlgilenenler için forumdaki başlık:

http://forums.watchuseek.com/f381/panomaticlunar-delicateness-issues-2191969.html

2) Hızlı saat sitesi için fiyatları uygun denmiş. Orada 35 bine Zenith Elite, 45 bine Zenith El Primero gördüm, bu saatlerin liste fiyatları bile buralarda değil, biraz rasgele fiyatlandırma yapmışlar sanırım. Herhangi bir uygun fiyat görmedim. Ayrıca yurtdışı grey market'larla kıyaslanamayacak kadar kötü bir site (resimler karman çorman, fiyatlar saçma, açıklama yok vb.). Neyse sonuçta siz kendinizi kurtarmışsınız :)
Kullanıcı avatarı
fargo

Mesaj Noodles » 07 Ağu 2015, 19:10

fargo yazdı:Öncelikle sorununuz çözüldüğü için tebrikler, geçmiş olsun.

İki konuda yorum yapacağım:

1) Saatte tepenin çıkması konusunu daha yeni Glashütte Original PML'imde yaşadım. Tabii ki başımdan kaynar sular döküldü. İlk iş watchuseek forumda başlık açtım. Bunun neticesinde GO Almanya fabrikadan servis müdürü aradı. Bunun normal olduğunu, özellikle bazı tecrübeli saat imalatçılarının geleneksel yöntemi tercih ederek, tepeyi orada yapışık tutacak bir nevi yapıştırıcı kullanmadıklarını belirtti. Halen garanti kapsamında olduğundan ve saatin işleyişi ve tepe fonksiyonları açısından şu anda sorun olmadığından sakinleştim. Zaten Alman bir üreticinin/servis müdürünün bu konuda sorun olacağını bile bile "yok kardeşim birşey olmaz" diyeceğini hiç zannetmiyorum.

Bahsettiğim başlıkta bazı arkadaşlar Patek'in de bazı klasik calibre'lerinde tepenin çıkabildiğini ve gereken tek şeyin geri yerine takmak olduğunu belirtmiş. O nedenle sanırım bu konuda panik yapmak gereksiz. Ama sizi anlıyorum ilk kez başa gelince insan haliyle şaşıp kalıyor. Tabi bu arada saatler ve tepeleri de farklılık gösteriyor (vidalı vs. bastırmalı), o nedenle Tag Heuer'inizdeki problem hakkında ben tam emin konuşamam.

İlgilenenler için forumdaki başlık:

http://forums.watchuseek.com/f381/panomaticlunar-delicateness-issues-2191969.html

2) Hızlı saat sitesi için fiyatları uygun denmiş. Orada 35 bine Zenith Elite, 45 bine Zenith El Primero gördüm, bu saatlerin liste fiyatları bile buralarda değil, biraz rasgele fiyatlandırma yapmışlar sanırım. Herhangi bir uygun fiyat görmedim. Ayrıca yurtdışı grey market'larla kıyaslanamayacak kadar kötü bir site (resimler karman çorman, fiyatlar saçma, açıklama yok vb.). Neyse sonuçta siz kendinizi kurtarmışsınız :)

Tepenin çıkması olası bir durum olarak değerlendirilebilir elbette, netice olarak insan yapımı.
Tepenin çıkmasından çok, görülen muamele arasındaki fark önemli, bir yerde Glashütte servis müdürü müşteriye direkt ulaşıyor, diğer tarafta. tepeyi ne kadar çekeceğini bil efendi" tarzı bir yaklaşım var, dert oydu sadece.
Kullanıcı avatarı
Noodles

Mesaj Sinanist » 25 Ağu 2015, 14:38

Sayin Noodles,

Boyle bir muhabbete hic girilmemeliydi. Ben hizlisaatten 2 adet saat aldim. Kapida odeme seklinde her ihtimale karsi. Siz kapida odeme secenegi ile alsaniz dahi sorunu kullanirken anlayacaktiniz. Sizin adiniza gercekten uzuldum. Bu kadar eski bir sirket bu tarz bir yaklasimda bulunmamaliydi. Sorununuz cozulmus ama sizide uzmusler.

Saygilar.
Kullanıcı avatarı
Sinanist

Mesaj alen38 » 26 Ağu 2015, 22:18

bahsettiğiniz konuyla ilgili başımıza benze bi iş geldi ve tüketici hakem heyetleriyle bu işlemi şikayet ile çözmeyi başardık.tavsiyemdir
Kullanıcı avatarı
alen38

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 217 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners