altıkırkbeş yazdı:bu yüzden mühürleme yapamıyorum suyunu bırakmış oluyor.
altıkırkbeş yazdı:bu yüzden mühürleme yapamıyorum suyunu bırakmış oluyor.
altıkırkbeş yazdı:Benim de kullanım hatam olabilir, ama tavayı iyice ısıttıktan sonra eti bıraktığım zaman o yuzeyi guzel pişiyor arka tarafını cevirince olmuyor bu yüzden mühürleme yapamıyorum suyunu bırakmış oluyor.
raven yazdı:asymptote yazdı:Tost makinesi tavsiyelerinizi duymak isterim bu arada..
tost makinesi olarak elektrikli olanları boşuna almayın hepsi birbirinin aynı inanmayan varsa içini açsın baksın iki telden ibaret![]()
ben en sonunda Emsan'ın ocak üstü tost makinesini aldım tavsiye ederim. Ayrıca ürünlerinin arkasında duruyorlar kendi hatamdan dolayı kırılan parça için değişim yaptılar![]()
http://www.emsan.com.tr/tr/tost-grill-aluminyum-dokum
Emsan bayilerinden ya da internetten daha uyguna alınabiliyor
raven yazdı:altıkırkbeş yazdı:Benim de kullanım hatam olabilir, ama tavayı iyice ısıttıktan sonra eti bıraktığım zaman o yuzeyi guzel pişiyor arka tarafını cevirince olmuyor bu yüzden mühürleme yapamıyorum suyunu bırakmış oluyor.
tavanın iyice kızmış olması gerekir ve kızdıktan sonra altını kısmamalısınız. eti tavaya koyduktan sonra 3-4 dakika dokunmadan beklemelisiniz pişerken ete yapılan müdahaleler suyunu bırakmasına sebep oluyor diğer yüzey için de 3-4 dakika beklemelisiniz. daha sonra pişirmeye devam edebilirsiniz.
asymptote yazdı:raven yazdı:asymptote yazdı:Tost makinesi tavsiyelerinizi duymak isterim bu arada..
tost makinesi olarak elektrikli olanları boşuna almayın hepsi birbirinin aynı inanmayan varsa içini açsın baksın iki telden ibaret![]()
ben en sonunda Emsan'ın ocak üstü tost makinesini aldım tavsiye ederim. Ayrıca ürünlerinin arkasında duruyorlar kendi hatamdan dolayı kırılan parça için değişim yaptılar![]()
http://www.emsan.com.tr/tr/tost-grill-aluminyum-dokum
Emsan bayilerinden ya da internetten daha uyguna alınabiliyor
Yalnız piyasadakiler genelde (emsanınkiler dahil) teflon kaplı alüminyum oluyor. Ben emaye kaplı demir döküm arıyorum. vmetin'in tavsiyesine uyarak sanayi tipi tost makinelerine yöneleceğim sanırım, ızgaraları demir dökümden ve kalın..
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir
|