TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Osmanl覺da K覺l覺n nemi :)))

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Re: Osmanl覺da k覺l覺n 繹nemi..:)))

Mesaj Colort覺me » 03 Eyl 2010, 14:32

clk yazd覺:
clk yazd覺:Benim konu ile ilgili bilgimin ne kadar derin!!!! ldugunu sordugum sorudan da anlayabilirsiniz :lol:

Sevgili clk.
Efendim dediim gibi sizin saat k羹lt羹r羹n羹z羹n ve ayd覺nlat覺c覺 bilgilerinizin bana 癟ok faydas覺 oluyor,l羹tfen yanl覺 anlamay覺n bir benzetme olarak unu diyebilirim,siz un 癟uval覺 gibisiniz vurduk癟a tozutuyorsunuz,bu tozutman覺n bitmemesi dileklerim,forumun temel ta覺 gibisiniz, ona keza sevgili Bond sizde iyiki vars覺n覺z efendim, bitmek t羹kenmek bilmeyen enerjiniz, engin k羹lt羹r羹n羹z羹 takdir etmemek elde deil, 癟ok g羹zel bir kadronuz var ve ben TSF nin bir 羹yesi olduum i癟in 癟ok ansl覺 hissediyorum, dier t羹m kat覺l覺mc覺 arkadalar覺mla birlikte 癟al覺kan ve 羹retken olursak,TSF nin bilgi hazinesi, k羹lt羹r yuvas覺 olaca覺 ka癟覺n覺lmaz olacakt覺r. Doruya,g羹zele,elele hepbirlikte.
Sevgi ve sayg覺lar覺mla.
Kullan覺c覺 avatar覺
Colort覺me

Ya: 71
Kay覺t: 02 Au 2010, 04:17

Re: Osmanl覺da K覺l覺n nemi :)))

Mesaj nickynick » 03 Eyl 2010, 16:53

Colortime, enterasan bir bilgi ger癟ekten, bir 癟ok kimsenin bu bal覺kta 繹rendiini tahmin ediyorum benim gibi :) Teekk羹rler
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj Clk » 03 Eyl 2010, 17:47

Tesekk羹rler Colortime. Sahislardan cok hepberaber neler yaptigimiz ortaya hangi degerde bir calisma ve bilgi bankasi cikarttigimiz 繹nemli. Kisa zamanda cok ciddi bir yol aldik ve sizler gibi meslek insanlarinin katilimi ile cok b羹y羹k adimlar atiyoruz. L羹tfen bilgi ve tecr羹belerinizden bizleri maruz birakmayin.

Simdi buraya bir not yazmam lazim....

Not: Un cuvaliyim diye bana vurmaya kalkmayin!!! Asabiyim, saldirganim, titretirim :D
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj mlm » 03 Eyl 2010, 22:53

Burdan s羹per espri 癟覺kar ama susma hakk覺m覺 kullan覺yorum, d覺rst覺m.. :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj kerkenez » 04 Eyl 2010, 00:00

Ustam elinize saglik,konuda saate guzel,anlayamadigim sey ,karanfil carkinin gevsekliginin giderilmesinin ,daha basit ve saglikli yontemi varken ustalarimizin (KIL) kullanmasinin degisik bir sebebi varmi?Bu arada masanin ve celik carkin alt taslari kirik degistirdikten sonrada bu guzel saati tekrar gore bilirsem sevinirim.Bu tur osmanli saatlere hastayim tekrar tesekkurler.
kerkenez

Mesaj Colort覺me » 04 Eyl 2010, 01:02

kerkenez yazd覺:Ustam elinize saglik,konuda saate guzel,anlayamadigim sey ,karanfil carkinin gevsekliginin giderilmesinin ,daha basit ve saglikli yontemi varken ustalarimizin (KIL) kullanmasinin degisik bir sebebi varmi?Bu arada masanin ve celik carkin alt taslari kirik degistirdikten sonrada bu guzel saati tekrar gore bilirsem sevinirim.Bu tur osmanli saatlere hastayim tekrar tesekkurler.

Say覺n kerkenez,
efendim saatin ne maas覺n覺n nede 癟elik 癟ark覺n ta覺 k覺r覺k,sizin g繹z羹n羹z yan覺lm覺,siz hi癟 osmanl覺 saat tamiri yapt覺n覺zm覺.?40 y覺ld覺r bilmediim karanfilli 癟ark,s覺kma y繹ntemi kalmad覺 benim,bak覺n efendim yaz覺m覺 dikkatli okumad覺n覺z herhalde,bu t羹r makinelerde Zenith billodes ve t羹revleri makinelerde karanfilli 癟ark s覺k覺l覺覺n覺 baka ekillerde vermeye 癟al覺覺rsan覺z saati deforme etmi olursunuz,o daha basit ve sal覺kl覺 y繹ntemleri malesef bu saatlerde deneyen ustalar覺m覺z saati deforme etmekten 繹te bie yapm覺 olmazlar,orjinali budur,karanfilli 癟ark覺 bomak,karanfilli 癟ark fenerinin alt覺na 3 k繹e ile z覺mba atmak,bu saate yap覺lacak ihanet demektir,yani sizin anl覺yaca覺n覺z sal覺kl覺s覺 o deil budur efendim billahssa bu t羹r saatler i癟in s繹yl羹yorum bunu,kol saatlerinde ve baka cep saatlerinde istediiniz y繹ntemi deneyebilirsiniz,ama bunda olmaz b覺rak覺n 繹renecek kii sal覺kl覺s覺n覺 繹rensin,dorusu budur.
Saatin talar覺na kusur bulaca覺n覺za kusurlar覺 bu saatte baka yerlerde aray覺n,inan覺n 10 tane kusur bulacaks覺n覺z,Bak覺n 羹stat,size bir tio,
bu saatin kadran覺 orjinal deildir,yazma kadrand覺r, scanner de taranm覺,flim bask覺,asetatla kaplanm覺t覺r,yani bildiiniz tr覺kadan ka覺tt覺r.
Bunu farketmiyorsunuz koca macro fotografta maallah g繹zler 癟ok keskin,talar覺n k覺r覺klar覺n覺 bile g繹rebiliyorsunuz.:)
Bravo 羹stat kerkenez.
Sayg覺lar覺mla.
Kullan覺c覺 avatar覺
Colort覺me

Mesaj Colort覺me » 04 Eyl 2010, 01:24

mlm yazd覺:Burdan s羹per espri 癟覺kar ama susma hakk覺m覺 kullan覺yorum, d覺rst覺m.. :D

Aman efendim susma hakk覺n覺z覺 sonuna kadar kullan覺n,t覺rs覺lm覺yacak gibi deil,hava s覺cakl覺klar覺 5 ila 7 derece d羹t羹,b覺rak覺n forumumuzda
hava s覺cakl覺覺n覺 muhafaza etmek i癟in 6 ton k繹m羹re ihtiya癟 duymadan ve titremeden sonbahar覺 bekleyelim. :!: :D
Sevgi ve sayg覺lar.
Kullan覺c覺 avatar覺
Colort覺me

Mesaj Clk » 04 Eyl 2010, 01:43

Colortime, saatin kadran daha profesyonel sekilde 繹zel 羹retim olarak orijinaline uygun bicimde tekrardan 羹retilemez mi?
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 58 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners