TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Blacklist Renegade R1.1 Hakkında Bilgi ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Blacklist Renegade R1.1 Hakkında Bilgi ve Öneri

Mesaj selcukyn » 10 Ağu 2015, 15:29

Teşekkürler :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
selcukyn

Mesaj mosef » 10 Ağu 2015, 18:24

sade bir diver alırsanız hem klasik hem spor takabilirsiniz. Kullanım alanı oldukça geniş olur :thumbup: benim de size biri diver olmak üzere iki tavsiyem olacak:

viewtopic.php?f=202&t=19751#axzz3iKcDqDaF
viewtopic.php?f=202&t=19354#axzz3iKcDqDaF
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj selcukyn » 10 Ağu 2015, 20:03

mosef yazdı:sade bir diver alırsanız hem klasik hem spor takabilirsiniz. Kullanım alanı oldukça geniş olur :thumbup: benim de size biri diver olmak üzere iki tavsiyem olacak:

viewtopic.php?f=202&t=19751#axzz3iKcDqDaF
viewtopic.php?f=202&t=19354#axzz3iKcDqDaF

Teşekkürler öneriler için :thumbup: ben biraz daha spor birşeyler alacağım sanırım kararsızlığım için kusura bakmayın lütfen :oops:
500 tl den başlayıp 500 dolara kadar çıkan bütçe için nakit ayıramayacağım için ikinci el şimdilik düşünmüyorum. Takım elbise altında biraz absürt olabilir kimilerine göre ama sanırım bu saatlere de kayabilirim bütçeyi biraz daha aştık :(

http://www.anconsaat.com/x-35-concept-ii,PR_5631.html
Kullanıcı avatarı
selcukyn

Mesaj Bond » 10 Ağu 2015, 21:04

Selcukyn Ancon için forum üyelerine ekstra indirim oluyor ancak X-35 Concept serileri takım elbise ile olacak bir saat değil. O şekilde giyim için tavsiye etmem. Yeni bir model geldi Rolex vintage homage Sea Shadow II. Çok kullanışlı ve yakışıklı bir model. Üretim kalitesi gayet güzel olmuş ve 41.5 mm. Online sitede stok yok görünüyor ancak tüm saatler mevcut elimizde. Bir kaç güne son düzenlemelerin ardından ekleyeceğiz. Ancon almayı düşünmen halinde spor klasik olarak yeni gelecen modeli tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj selcukyn » 10 Ağu 2015, 21:28

Merhaba,

Rolex ve benzerlerinden çok hoşlanmıyorum hatta benzer bazı saat modelleri hoşuma gitmesine rağmen o bezel yüzünden saatlerden uzaklaşıyorum, bu saatlerin sevenlerinin çok olduğunu biliyorum kimse kusura bakmasın lütfen vurmayın :lol:

Aslında takım elbise altına tam uyum aramıyorum ama sanırım x 35 boyutları nedeniyle bariz sırıtacaktır, bunu da istemiyorum tabi ki :(
Sitenizin düzenlenmesinin ardından tekrar inceleyeyim. Bende ikitelli'de çalışıyorum sizinde yeriniz beylikdüzündeymiş sanırım, yerinde görme imkanımız varsa gelip görmeyi de çok isterim.

Çok teşekkürler
Kullanıcı avatarı
selcukyn

Mesaj selcukyn » 10 Ağu 2015, 21:34

Bond yazdı:Selcukyn Ancon için forum üyelerine ekstra indirim oluyor ancak X-35 Concept serileri takım elbise ile olacak bir saat değil. O şekilde giyim için tavsiye etmem. Yeni bir model geldi Rolex vintage homage Sea Shadow II. Çok kullanışlı ve yakışıklı bir model. Üretim kalitesi gayet güzel olmuş ve 41.5 mm. Online sitede stok yok görünüyor ancak tüm saatler mevcut elimizde. Bir kaç güne son düzenlemelerin ardından ekleyeceğiz. Ancon almayı düşünmen halinde spor klasik olarak yeni gelecen modeli tavsiye ederim.

Bu arada anconun sitesinde military modellerini gördüm, bunlar sanırım panerai benzeri modeller,bu modellerden getirdiniz mi acaba?
Bunlar için ne dersiniz, orta yolu bulalım :thumbup: :thumbup: :thumbup: En büyük modeller bunlar sanırım :?
Kullanıcı avatarı
selcukyn

Mesaj mosef » 10 Ağu 2015, 22:26

selcukyn yazdı:Merhaba,

Rolex ve benzerlerinden çok hoşlanmıyorum hatta benzer bazı saat modelleri hoşuma gitmesine rağmen o bezel yüzünden saatlerden uzaklaşıyorum, bu saatlerin sevenlerinin çok olduğunu biliyorum kimse kusura bakmasın lütfen vurmayın :lol:

Aslında takım elbise altına tam uyum aramıyorum ama sanırım x 35 boyutları nedeniyle bariz sırıtacaktır, bunu da istemiyorum tabi ki :(
Sitenizin düzenlenmesinin ardından tekrar inceleyeyim. Bende ikitelli'de çalışıyorum sizinde yeriniz beylikdüzündeymiş sanırım, yerinde görme imkanımız varsa gelip görmeyi de çok isterim.

Çok teşekkürler

saat dünyasının içine girdikçe büyük ihtimalle sevmeye başlarsınız :D ben de ilk başlarda hiç sevmezdim, şimdi hydroconquest kolumdan çıkmıyor :lol:
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj selcukyn » 10 Ağu 2015, 22:52

mosef yazdı:
selcukyn yazdı:Merhaba,

Çok teşekkürler

saat dünyasının içine girdikçe büyük ihtimalle sevmeye başlarsınız :D ben de ilk başlarda hiç sevmezdim, şimdi hydroconquest kolumdan çıkmıyor :lol:

Galiba dediğiniz gibi oluyor :lol: Ben alt tarafı gidip bir saat alacağım diye düşünüyordum bu gidişle saat alamayacağım galiba :P
Baktıkça yeni modeller markalar öğreniyorum, fiyatı uygun sayılabilecek bir marka model buldum bana uygun tam aradığım tipte :) Ama burada satılmıyor sanırım, forumdan bir arkadaş almış kendisine özelden sordum benimde ulaşabileceğim bir yerde varsa alabilirim ya da benzer modellere bakabilirim bu saat bana ilham verdi :champ:

WENGER GST Knight Rose Gold Chrono
Kullanıcı avatarı
selcukyn

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 173 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners