mosef yazdı:sade bir diver alırsanız hem klasik hem spor takabilirsiniz. Kullanım alanı oldukça geniş olurbenim de size biri diver olmak üzere iki tavsiyem olacak:
viewtopic.php?f=202&t=19751#axzz3iKcDqDaF
viewtopic.php?f=202&t=19354#axzz3iKcDqDaF
Bond yazdı:Selcukyn Ancon için forum üyelerine ekstra indirim oluyor ancak X-35 Concept serileri takım elbise ile olacak bir saat değil. O şekilde giyim için tavsiye etmem. Yeni bir model geldi Rolex vintage homage Sea Shadow II. Çok kullanışlı ve yakışıklı bir model. Üretim kalitesi gayet güzel olmuş ve 41.5 mm. Online sitede stok yok görünüyor ancak tüm saatler mevcut elimizde. Bir kaç güne son düzenlemelerin ardından ekleyeceğiz. Ancon almayı düşünmen halinde spor klasik olarak yeni gelecen modeli tavsiye ederim.
selcukyn yazdı:Merhaba,
Rolex ve benzerlerinden çok hoşlanmıyorum hatta benzer bazı saat modelleri hoşuma gitmesine rağmen o bezel yüzünden saatlerden uzaklaşıyorum, bu saatlerin sevenlerinin çok olduğunu biliyorum kimse kusura bakmasın lütfen vurmayın![]()
Aslında takım elbise altına tam uyum aramıyorum ama sanırım x 35 boyutları nedeniyle bariz sırıtacaktır, bunu da istemiyorum tabi ki![]()
Sitenizin düzenlenmesinin ardından tekrar inceleyeyim. Bende ikitelli'de çalışıyorum sizinde yeriniz beylikdüzündeymiş sanırım, yerinde görme imkanımız varsa gelip görmeyi de çok isterim.
Çok teşekkürler
mosef yazdı:selcukyn yazdı:Merhaba,
Rolex ve benzerlerinden çok hoşlanmıyorum hatta benzer bazı saat modelleri hoşuma gitmesine rağmen o bezel yüzünden saatlerden uzaklaşıyorum, bu saatlerin sevenlerinin çok olduğunu biliyorum kimse kusura bakmasın lütfen vurmayın![]()
Aslında takım elbise altına tam uyum aramıyorum ama sanırım x 35 boyutları nedeniyle bariz sırıtacaktır, bunu da istemiyorum tabi ki![]()
Sitenizin düzenlenmesinin ardından tekrar inceleyeyim. Bende ikitelli'de çalışıyorum sizinde yeriniz beylikdüzündeymiş sanırım, yerinde görme imkanımız varsa gelip görmeyi de çok isterim.
Çok teşekkürler
saat dünyasının içine girdikçe büyük ihtimalle sevmeye başlarsınızben de ilk başlarda hiç sevmezdim, şimdi hydroconquest kolumdan çıkmıyor
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 172 misafir
|
||||||||||||||