Saatler konusunda buradaki herkesten daha az bilgim vardır öncelikle bunu belirteyim o yüzden forumu incelerken yazılanların çoğunu anlamıyorum saçmalarsam affola
Yeni bir saat almak için araştırma yaparken forumunuzu buldum ve sizin tecrübelerinizi okudum. Hiç duymadığım saat markalarını öğrendim, yurt içinden rahatça ulaşılabilecek burada da çok tutulan Orient ve yurtdışından kısmen daha rahat alınabileceğini anladığım Steinhart,forum ustalarından 2 arkadaşın ithal ettiğini anladığım (yanlış anlamadıysam) Ancon gibi.
Hangi saat diye oradan buraya dolanırken Blacklist RENEGADE R1.1'i buldum, görünüşünü çok beğendim hatta hemen almak için hazırlık yaparken mekanizmasının Quartz olduğunu gördüm. Ayrıca sitesinden alırken vergi indirimi avantajı yok ve ups ile gönderim yapıyorlar.
İşte burada beyefendi
http://www.blacklistwatches.com/products/renegade-r1-1

Bugüne kadar devlet postası haricinde yurtdışından alışveriş yapmadım sanırım %18 vergi haricinde de masraflar oluşuyor bu durumda,bu ve vergi indirimi olmaması durumunu göz önünde bulundurarak bu saat hakkında görüşlerinizi alabilirsem çok yardımcı olursunuz
Arada kaynar mı bilmiyorum ama devlet postası ile saat gönderimi yapan firmalar var mı? Mesela Steinhart, benzer bi model göremedim bulsam hemen steinharta kayacağım öyleyse
Teşekkürler şimdiden.

Aceleci davranmayın , forumda biraz zaman harcayın ...