TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Blacklist Renegade R1.1 Hakkında Bilgi ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Blacklist Renegade R1.1 Hakkında Bilgi ve Öneri

Mesaj selcukyn » 09 Ağu 2015, 22:08

Merhaba,

Saatler konusunda buradaki herkesten daha az bilgim vardır öncelikle bunu belirteyim o yüzden forumu incelerken yazılanların çoğunu anlamıyorum saçmalarsam affola :lol: :lol:

Yeni bir saat almak için araştırma yaparken forumunuzu buldum ve sizin tecrübelerinizi okudum. Hiç duymadığım saat markalarını öğrendim, yurt içinden rahatça ulaşılabilecek burada da çok tutulan Orient ve yurtdışından kısmen daha rahat alınabileceğini anladığım Steinhart,forum ustalarından 2 arkadaşın ithal ettiğini anladığım (yanlış anlamadıysam) Ancon gibi.

Hangi saat diye oradan buraya dolanırken Blacklist RENEGADE R1.1'i buldum, görünüşünü çok beğendim hatta hemen almak için hazırlık yaparken mekanizmasının Quartz olduğunu gördüm. Ayrıca sitesinden alırken vergi indirimi avantajı yok ve ups ile gönderim yapıyorlar.

İşte burada beyefendi :)

http://www.blacklistwatches.com/products/renegade-r1-1

Resim

Bugüne kadar devlet postası haricinde yurtdışından alışveriş yapmadım sanırım %18 vergi haricinde de masraflar oluşuyor bu durumda,bu ve vergi indirimi olmaması durumunu göz önünde bulundurarak bu saat hakkında görüşlerinizi alabilirsem çok yardımcı olursunuz ;) yani bu kadar sıkıntıya girmeye değer mi, vergi indiriminden vazgeçmek upsden oluşabilecek ekstra masraflar vs gibi :(

Arada kaynar mı bilmiyorum ama devlet postası ile saat gönderimi yapan firmalar var mı? Mesela Steinhart, benzer bi model göremedim bulsam hemen steinharta kayacağım öyleyse :)

Teşekkürler şimdiden.
Kullanıcı avatarı
selcukyn

Re: Blacklist Renegade R1.1 Hakkında Bilgi ve Öneri

Mesaj mosef » 10 Ağu 2015, 08:51

foruma hoş geldiniz.
benim bu saat markası ile ilgili bir bilgim yok ancak bilgisi olanlar yorumlarını mutlaka paylaşır. Ben olsam 500 dolar gibi bir bütçeyi bu saate ayırmazdım. onun yerine ptt ile gönderim yaptığını bildiğim http://www.seiyajapan.com/ sitesine bakabilirsiniz. eğer kesinlikle swiss olsun diye bir düşünceniz varsa steinhart, certina, tissot gibi markalara yönelin ayrıca forumun ikinci el kısmına da göz gezdirmenizde fayda olacaktır.
ayrıca gösterdiğiniz saatin kasa çapı 48mm. özellikle büyük saat mi istiyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj selcukyn » 10 Ağu 2015, 08:57

Teşekkürler hoşbulduk,

Önerileriniz için teşekkürler inceleyeceğim, steinhart ptt ile gönderim yapıyor mu bilginiz var mı?

aslında büyüklüğüne dikkat etmemiştim bir incelemesinde kolda gördüm o kadar büyük görünmemişti ama 48 mm büyükmüş gerçekten,bileğimde ince olduğu için bu saatten vazgeçeceğim sanırım. Önerilerinizi inceleyeceğim.
Kullanıcı avatarı
selcukyn

Mesaj hozburun » 10 Ağu 2015, 08:59

Benim de marka hakkında bilgim yol ama 6.hissim bu saati, ismi gibi derhal "Kara Liste" ye almanızı ve bir daha dönüp bakmamanızı tavsiye etmemi söylüyor :thumbup: 500 USD ye koç gibi saatler buluruz biz size :champ: Aceleci davranmayın , forumda biraz zaman harcayın ...
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj selcukyn » 10 Ağu 2015, 09:04

hozburun yazdı:Benim de marka hakkında bilgim yol ama 6.hissim bu saati, ismi gibi derhal "Kara Liste" ye almanızı ve bir daha dönüp bakmamanızı tavsiye etmemi söylüyor :thumbup: 500 USD ye koç gibi saatler buluruz biz size :champ: Aceleci davranmayın , forumda biraz zaman harcayın ...

Çok teşekkürler aldım bile, kara listeye aldım yani :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
selcukyn

Mesaj hozburun » 10 Ağu 2015, 14:22

selcukyn yazdı:
hozburun yazdı:Benim de marka hakkında bilgim yol ama 6.hissim bu saati, ismi gibi derhal "Kara Liste" ye almanızı ve bir daha dönüp bakmamanızı tavsiye etmemi söylüyor :thumbup: 500 USD ye koç gibi saatler buluruz biz size :champ: Aceleci davranmayın , forumda biraz zaman harcayın ...

Çok teşekkürler aldım bile, kara listeye aldım yani :lol: :lol:

İkinci el düşünürseniz şu linklerdeki saatlere bakmadan saat almayın ;)

viewtopic.php?f=202&t=19620#axzz3iOljssNJ

viewtopic.php?f=202&t=19462#axzz3iOljssNJ

viewtopic.php?f=202&t=19645#axzz3iOljssNJ

viewtopic.php?f=202&t=19158#axzz3iOljssNJ

viewtopic.php?f=202&t=19692#axzz3iOljssNJ

viewtopic.php?f=202&t=19162#axzz3iOljssNJ
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj selcukyn » 10 Ağu 2015, 15:15

Biraz inceledim, aslında günüm çoğunu iş yerinde takım elbise içinde geçirdiğim için klasik saat görünümüne yakın spor saatler bakıyorum, bu nasıl oluyor bilemiyorum gerçi :D :D Tam klasik saatlerden çok hoşlanmıyorum ama çok fazla spor saatte takamam gönderdikleriniz genelde spor saatler, ama ben ikinci el forumunu biraz karıştırayım akşam :thumbup: Çok teşekkürler
Kullanıcı avatarı
selcukyn

Mesaj hozburun » 10 Ağu 2015, 15:23

selcukyn yazdı:Biraz inceledim, aslında günüm çoğunu iş yerinde takım elbise içinde geçirdiğim için klasik saat görünümüne yakın spor saatler bakıyorum, bu nasıl oluyor bilemiyorum gerçi :D :D Tam klasik saatlerden çok hoşlanmıyorum ama çok fazla spor saatte takamam gönderdikleriniz genelde spor saatler, ama ben ikinci el forumunu biraz karıştırayım akşam :thumbup: Çok teşekkürler

Almayı düşündüğünüz saate göre tavsiyeler yaptım ben ;) Hem spor hem klasik lazımsa buyrun :champ:

viewtopic.php?f=202&t=19559#axzz3iPcGQ0Nf

viewtopic.php?f=202&t=19776#axzz3iPcGQ0Nf

viewtopic.php?f=202&t=18022#axzz3iPcGQ0Nf

viewtopic.php?f=202&t=19687#axzz3iPcGQ0Nf

viewtopic.php?f=202&t=19605#axzz3iPcGQ0Nf
Kullanıcı avatarı
hozburun

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 173 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners