TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Yat覺r覺m Kl羹b羹

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Yat覺r覺m Kl羹b羹

Mesaj platinum » 23 Tem 2015, 21:05

Terasus yazd覺:Borsa'da kaybetmek demiken, bknz:terasus :)

2 g羹nd羹r borsaday覺m, d羹n kazand覺覺m覺n fazlas覺n覺 bug羹n kaybediyorum :)

Zarar覺n覺z覺 telafi edecek f覺rsat bulursunuz umar覺m.

Yar覺nda sert d羹羹 devam ederse bende yeniden al覺ma balayaca覺m ama yava yava.
Kullan覺c覺 avatar覺
platinum

Ya: 42
Kay覺t: 04 Haz 2015, 09:15

Mesaj asymptote » 23 Tem 2015, 22:09

Tolstoy yazd覺:Bir seyyahla, onun 癟繹lde kar覺lat覺覺 y覺rt覺c覺 hayvanlar覺 anlatan o ark masallar覺n覺 kim bilmez ki. Seyyah, hayvandan kurtulmak i癟in susuz bir kuyuya atar kendini. Orada, kuyunun dibinde bir ejderha g繹r羹r. Onu yutmak i癟in az覺n覺 a癟m覺t覺r. Y覺rt覺c覺 hayvan taraf覺ndan par癟alanmamak i癟in yukar覺ya 癟覺kmaya cesaret edemezken ejderha taraf覺ndan da yutulmamak i癟in aa覺ya atlayamayan bu zavall覺, kuyunun duvar talar覺 aras覺ndaki bir dal覺 yakalar ve ona s覺ms覺k覺 tutunur. Elleri uyuur ve az sonra, her iki tarafta bekleyen felaketin kuca覺na d羹eceini hisseder, ama hala s覺ms覺k覺 yap覺覺p durmaktad覺r dala. O s覺rada biri beyaz biri kara iki farenin onun tutunduu dal覺n 癟evrisinde dola覺p dal覺 kemirmekte olduklar覺n覺 g繹r羹r. Birka癟 dakikas覺 vard覺r. Dal kopacak ve o da canavar覺n az覺n覺n i癟ine d羹ecektir. Seyyah bunu g繹r羹r ve kurtulma ans覺n覺n olmad覺覺n覺 bilir. ama havada debelendii s羹rece, 癟evresine bak覺nmaktad覺r. al覺n覺n yapraklar覺ndan bal damlalar覺 g繹r羹r. Dilini uzat覺pbunu yakalamaya koyulur. ite ben de ayn覺, beni par癟alamaya haz覺r olduunu bildiim halde, hayat覺n dallar覺na tutunuyorum ve bu azaba niye d羹t羹羹m羹 bir t羹rl羹 akl覺m alm覺yor ve imdiye kadar bana teselli vermi olan bal覺 emmeyi deniyorum. Ama bal bana tat vermez oldu art覺k; beyaz ve siyah fareler gece g羹nd羹z tutunduum dal覺 kemirmekteler...

Bal tat vermeye devam ettii s羹rece bal覺 yalamal覺.. "Hayat yat覺r覺m yapmak i癟in 癟ok k覺sa" derken, zorlukla ve inad覺na yat覺r覺m yapanlar覺 kast ediyorum, severek yapanlar覺 deil. Kimileri i癟in yat覺r覺m yapmak bal覺n ta kendisi olabilir. O kimseler yar覺n 繹leceklerini bilseler dahi bal覺 yalamaya devam etmeliler.. :) :thumbup:

Yat覺r覺mdan say覺l覺yorsa benim de emeklilik sigortam var.. Ama bakars覺n %1,6'l覺k o ansl覺 az覺nl覺k i癟inde yer al覺r覺m ve benim sigorta patlar, belli mi olur.. Hayat ger癟ekten 癟ok k覺sa.. :) ;)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj platinum » 23 Tem 2015, 22:16

asymptote yazd覺:
Tolstoy yazd覺:Bir seyyahla, onun 癟繹lde kar覺lat覺覺 y覺rt覺c覺 hayvanlar覺 anlatan o ark masallar覺n覺 kim bilmez ki. Seyyah, hayvandan kurtulmak i癟in susuz bir kuyuya atar kendini. Orada, kuyunun dibinde bir ejderha g繹r羹r. Onu yutmak i癟in az覺n覺 a癟m覺t覺r. Y覺rt覺c覺 hayvan taraf覺ndan par癟alanmamak i癟in yukar覺ya 癟覺kmaya cesaret edemezken ejderha taraf覺ndan da yutulmamak i癟in aa覺ya atlayamayan bu zavall覺, kuyunun duvar talar覺 aras覺ndaki bir dal覺 yakalar ve ona s覺ms覺k覺 tutunur. Elleri uyuur ve az sonra, her iki tarafta bekleyen felaketin kuca覺na d羹eceini hisseder, ama hala s覺ms覺k覺 yap覺覺p durmaktad覺r dala. O s覺rada biri beyaz biri kara iki farenin onun tutunduu dal覺n 癟evrisinde dola覺p dal覺 kemirmekte olduklar覺n覺 g繹r羹r. Birka癟 dakikas覺 vard覺r. Dal kopacak ve o da canavar覺n az覺n覺n i癟ine d羹ecektir. Seyyah bunu g繹r羹r ve kurtulma ans覺n覺n olmad覺覺n覺 bilir. ama havada debelendii s羹rece, 癟evresine bak覺nmaktad覺r. al覺n覺n yapraklar覺ndan bal damlalar覺 g繹r羹r. Dilini uzat覺pbunu yakalamaya koyulur. ite ben de ayn覺, beni par癟alamaya haz覺r olduunu bildiim halde, hayat覺n dallar覺na tutunuyorum ve bu azaba niye d羹t羹羹m羹 bir t羹rl羹 akl覺m alm覺yor ve imdiye kadar bana teselli vermi olan bal覺 emmeyi deniyorum. Ama bal bana tat vermez oldu art覺k; beyaz ve siyah fareler gece g羹nd羹z tutunduum dal覺 kemirmekteler...

Bal tat vermeye devam ettii s羹rece bal覺 yalamal覺.. "Hayat yat覺r覺m yapmak i癟in 癟ok k覺sa" derken, zorlukla ve inad覺na yat覺r覺m yapanlar覺 kast ediyorum, severek yapanlar覺 deil. Kimileri i癟in yat覺r覺m yapmak bal覺n ta kendisi olabilir. O kimseler yar覺n 繹leceklerini bilseler dahi bal覺 yalamaya devam etmeliler.. :) :thumbup:

Yat覺r覺mdan say覺l覺yorsa benim de emeklilik sigortam var.. Ama bakars覺n %1,6'l覺k o ansl覺 az覺nl覺k i癟inde yer al覺r覺m ve benim sigorta patlar, belli mi olur.. Hayat ger癟ekten 癟ok k覺sa.. :) ;)

Ben ahsen yat覺r覺m yapamazsam bunal覺ma girerim. 8-)

Kendimi bildim bileli, yani 6 ya覺nda okula balad覺覺m g羹nden beri para biriktiririm.
Kullan覺c覺 avatar覺
platinum

Mesaj asymptote » 23 Tem 2015, 22:27

Donald amca en sevdiim 癟izgi filmlerin ba覺nda gelirdi.. :D
Resim
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Clk » 24 Tem 2015, 13:40

Thevenin yazd覺:Kefenin cebi olmasa da eglenceli bir simulasyon sonucta, tadini cikarmaya bakmak lazim :D

" Yatirim yapmak icin kisa olan hayat " tespiti de analiz gerektiriyor, sonucta yatirim kulubundeyiz :D

30 yasindaki bir insanin 10 yil icinde herhangi bir sebepten olme olasiligi yaklasik olarak %1.6 imis.

2011 ABD kaynakli veri :arrow: http://www.ssa.gov/oact/STATS/table4c6.html

Game over'a cok daha teget kosullarda yasanan memleketimizde pi'yi 3 aldigimiz gibi bunu da " hadi cok cok %3 olsun, yok artik ali sami " diyerekten %3 alabiliriz :D

%3'luk risk icin de bugununuzu yarin icin yatirdiginiza uzulmeye gerek yok bence, hala en az 10 sene vadeli dusunmek makul olur.

40, 50 ve 60 yas icin de ayni sey soylenebiliyor.

Hatta ustadin dedigi gibi 70'inde agac dikmek de sart.

Agacin ilk meyvesiyle beraber de artik bugune agirlik verebilirsiniz :D

Dostum 繹l羹m riski pi`si alinmis sekli %3 olan yaslarda yatirim yapayim ama 繹l羹m riski %70'li yaslarda ben o parayi ne yapayim? :D

Ben Norvec kronuna yatirin diyorum ;)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj cominghome » 05 Au 2015, 11:23

Ben de bu konuyla 1 senedir ilgileniyorum. Aran覺zda uzun vadeli hisse senedi yat覺r覺mc覺l覺覺yla ilgilenen varsa Twitter'da Halil Buhur'u takip etmesini 繹neririm. Buhur25 ad覺nda 25 tane hisse senedi i癟eren bir listesi var. Bu hisselerin tamam覺 d羹zenli temett羹 veren, yani karlar覺n覺 yat覺r覺mc覺s覺yla paylaan irketler. Hisseler elinizde bulunduu s羹rece hem d羹zenli art覺, hem de d羹zenli temett羹 geliri elde etmi oluyorsunuz. Ayn覺 zamanda takip ettii hisselerle ilgili s羹rekli bilan癟o yorumlar覺, F/K, PD/DD ve k覺sa-uzun vade hedeflerini de payla覺yor. :champ:

Al-sat ile ilgilenen hisse senedi yat覺r覺mc覺lar覺na da Harun Kahraman'覺 繹neririm. Yapt覺覺 ilemleri genellikle paylamas覺 ve Periscope 羹zerinden canl覺 yay覺nda hisseleri analiz etmesi insanlara g羹ven veriyor. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
cominghome

Ya: 31
Kay覺t: 18 Kas 2014, 20:06

Mesaj eraslani » 05 Au 2015, 15:00

Ben kendimce yapt覺覺m analizler sonucu son birka癟 y覺ld覺r thy hissesi biriktiriyorum..ok nadiren Trade ama癟l覺 al-sat ilemlerimde oluyor hissede..amac覺m bir nevi kendi kendine emeklilik fonu yaratmak. imdilik performans olarak memnunum.
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

Mesaj platinum » 23 Eyl 2015, 13:18

2 g羹n boyunca sert d羹en Volkswagen hissesi dikkatimi 癟ekti ve bug羹n biraz ald覺m.

Ayn覺 paraya 2. el full alt覺n bir rolex al覺nabiliyordu. 襤yi bir i mi yapt覺m yoksa k繹t羹 bir hata m覺 yapt覺m zaman g繹sterecek art覺k.
Kullan覺c覺 avatar覺
platinum

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 89 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners