TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Puro zerine Payla覺mlar Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Mesaj Clk » 09 Tem 2015, 22:17

Cephanelik gibi 8-) Aladagli :super:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj MertYe » 09 Tem 2015, 23:27

Aladagli oradaki purolara bak覺l覺rsa belege 2 ayl覺覺na falan geliyorsunuz :D

Bir Antalyal覺 olarak nacizhane tavsiyem 癟ok uzun bir tatil plan覺 yapmay覺n ayet u癟aktan indiiniz an nefes almanin zorlat覺覺n覺 farkedeceksiniz. :)
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj apesen » 10 Tem 2015, 13:11

Aladagli, se癟imler ahane, takdire ayan bir puro zevki ve bilgisi oluturdunuz k覺sa bir s羹rede.

aladagli yazd覺:Viski konusunda da bir kac kelam edeyim nacizane. Cinliler bu ise merak saldigjndan bu yana yillanmis stoklar bitmek uzere. O yuzden yeni surumlerin cogu NAS - no age statement, yani yas ibaresi olmadan pazarlaniyor. Cunku dunyada mevcut 12 yas uzeri stok, talebin cok azini karsilayabiliyor. Taze ficilar karistiliyor mecburen.

Dolayisi ile fiyatlar daha da artmadan 12 yil ve uzeri viskileri alip bir kenara atmakta fayda var.

Avrupa Duty Freelerde ge癟tiimiz ay Dalwhinnie 15 kampanyadayd覺, 50 Euro idi fiyat覺. G羹zel bir highlanddir. y覺l覺 12'nin 羹st羹 viski stoklamak i癟in ideal f覺rsat bence
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullan覺c覺 avatar覺
apesen

Ya: 42
Kay覺t: 20 Tem 2011, 17:58

Mesaj Thevenin » 15 Tem 2015, 05:34

Baslik bu moddayken ben de deneme yamulma gunlugumden yazayim :D Henuz 1 senelik toy damak tadindan derlemeler :D

Kronolojik olarak ilk evvela Lagavulin 16 aldim, herkes gibi begendim :D Sise bittikten sonra da koklamaya devam ettim, arada konustum :lol:

Akabinde glengillerden aldigim Glenlivet 12, Glenfiddich 15, Glenmorangie Quinta Ruban gibi spirituel tavsanlarin hepsi de maalesef Lagavulin'i aratmakla kaldi sadece :shock:

Dolayisiyla bunlari komsulara dagitip Caol Ila 12 aldim, tekrar baristim mevzuyla :D Yorumlara paralel olarak gercekten Lagavulin istikametinde, cok cok yakin, birkac yonden daha guzel. An itibariyle en sevdigim :D

Bu noktadan sonra benim icin bir Bowmore ve bir Ardbeg belki denenesi gordugum kadariyla. Bir de USA dahilinde uretilen tekil maltlar tadilasi.

Fakat Caol Ila'nin hicbir eksigi yok, boyle surdugu muddetce ellememek niyetindeyim :D

Ya da macerayi birakip ayran da cirpabilirim :D
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj Bg17 » 15 Tem 2015, 05:47

Thevenin, an itibsriyle soyleyebiliriz ki sen islay cisin.... Dene tabii ama macera arama... Bir de bu iste pahali ve yasli daha iyi demek degil..

Onerim island dene, misal jura.. Farkli tadlarda gezin.

Sise almadan deneyebileceksen laprohaig ve talisker e bakmani oneriririm, ya cok seversin yada nefret edersin
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj Thevenin » 15 Tem 2015, 06:00

Dusunduklerimi alanlari elimde bardakla takip edip sample istemeyi dusunuyorum panpa :D

Teshis, tani, tedavi bekledigim gibi :D Tesekkurler :champ:
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Mesaj Clk » 15 Tem 2015, 06:45

Thevenin :D :thumbup: :champ:

Ben de d羹n yapmis oldugum alisveristen bazi siseleri paylasayim

Resim

Daha 繹nce hic denemedigim Nikka Japan :?

Sadece 774 sise 羹retilmis 14 yillik Inchgower. Cumartesi g羹n羹 Nikka ile birlikte denemesi yapilacaktir 8-)

20 yillik Barbados Rum Plantation (XO) Bir rum icin yumusak olarak nitelendirilebilecek ama icinde barindirdigi her aromayi tek tek dilinize ileten tek kelime ile m羹kemmel bir rum. zellikle Vanilya ve Muz sevmiyorsaniz sakin almayin!

Kaufmann Vodka (Tavsiyemdir. Denemek icin kolay bulunmuyor ama buldugunuz an deneyin derim. Vodka seviyorsaniz zaten otomatik olarak satin alacaksiniz)

Amaro Nonino. Aslinda lik繹r olarak nitelendirilebilecek ama barik tadiyla neredeyse schnapps kategorisine giren. Crashed Ice ve portakal dilimi ile icmeye doyamayacaginiz 繹zel bir icecek :super:

Schladerler Williams

Scheibel apricot schnapps
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Thevenin » 15 Tem 2015, 07:05

Afiyet olsun panpa :champ:

Bardakla gelinesi :D
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

ncekiSonraki

D繹n TSF Puro - Cigars

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners