Terasus bizim çamaşır ve bulaşık makinesi de Bosch. Miele çok istedim ama o dönem bütçe el vermedi. Malum düğün deyince para yetiştiremiyorsun

Buzdolabı alacakların ilk önce Liebherr markasına bakmalarını öneririm

Architecte yazdı:Tgm biraz insaf ne olur. Bekar ümmeti bilezik alma derdine düşmüş, sen Miele markasını öneriyorsunMiele Türkiye koşulları için çok extrem bir marka değil midir? Arçelik ne güne duruyor? Biz aile olarak Arçelik buzdolabı ve çamaşır makinemizi bir türlü yıpratamadık en sonunda işçilere verdik. Şimdilerde Siemens'le idare ediyoruz.
Architecte yazdı:Miele markası tabii çok yüksek teknolojiyle üretilmiş üst düzey bir markadır. Keşke yeni evlenenlerin tamamı miele markasını alıp evine koysa. İstemez miyim benÜstelik o'nlar için özel bir mutfak lazım. Şöyle tencere tavaların asılı durduğu yemek servisinin tezgahın arkasından yapıldığı bir mutfak. Yani Miele markasını al gel üç oda bir salona koy o da olmaz. En az dublex bir evin olacak.
asymptote yazdı:Bana göre evin yarısı mutfak diğer yarısı çalışma odası olmalı..
asymptote yazdı:Bana göre evin yarısı mutfak diğer yarısı çalışma odası olmalı..
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 76 misafir
|