creeindian, yakmayin kullandiklari boyalarin dumani zehirlenmenize neden oluyormus
mturann, olay aslinda "kalitesi dogru oldugu sürece" neyin nerede üretildigi degil sadece bizlere yalan satilmasi. Benim bütün derdim bu.
Mercedes ML, GL ve R Amerika'da üretiliyor, BMW ilk x3'ü kendisi bile üretmeden Avusturya'dan aldi mesela... Tabii ki araclarin bir bölümüde Asya'da üretiliyor ama bunu bize "Made in Germany" diye satmiyor! Bilmem anlatabildim mi?
Yukarida ki tezi yazan kisi Isvicreli gazeteye verdigi baska bir demecte sirket isimlerini vererek kasalarin eskiden Italya'dan geldigini belirtiyor. Italya yada Cin hani nerede "Swiss Made"?
Önceki paylasimlarimi ciddiye almayanlar saatin sadece mekanizmasi icin Swiss Made kurallari oldugunu unutyor. Saatin geneli icin ise genel ifadeler var.
Bu bilgileri direkt kendilerinin aciklamama nedeni ise "Swiss Made" kavraminin markalasmasi. Kimse bile bile böyle yüksek cirolu bir markaya zarar vermez.
Hayek yine ölmeden önce verdigi bir röportajda kar arttirimi icin gereken her türlü yatirimin yapilacagindan bahsediyor. Bu cümleyi günümüz sartlarinda yorumlarsak olayi daha iyi anlayabiliriz.
Ama isin daha da kötü tarafi kraldan fazla kralci olup gercek bilgileri yalanliyor olmamiz!

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...