Tabi ki amaç kar değil ama bu saat hastalığının bir sıkıntısı da sürekli yeni modelleri denemek istemek. Onu ver bunu al illa ki olacaktır diye düşünüyorum. Kendi Omega Seamaster Planetocean ımı şu an Tag Heuer Calibre 17 rs2 ile değiştirmeyi düşünüyorum tabi ki üste de fark vererek. Omega çok severek aldığım bir saatti. Kaldı ki mantığım Omega verilip Tag Heuer alınmamalı diyor.
Calibre 17 rs2 biraz daha duygusal yaklaştığım bir model. Saatlere ilgim ilk başladığı zamandan beri bu saati almak istiyordum şu anda da takasla alabilme gibi bir şans geçti elime. Bunu söylememin sebebi ben planetocean'ı da alırken çok severek almıştım ve sanki hiç elimden çıkarmayacakmışım gibi geliyordu. Şu anda söyleyebilirim ki Calibre 17 yi de eğer ki almaya karar verirsem ilerde Mavi Siyah bezel GMT alma şansım olursa takasta değerlendirme veya Tag'ı satarak alma yoluna gideceğim. Belkide muhteşem 3'lü mü UN Savarona, Calibre 17 ve Mavi siyah GMT ile oluştururum kim bilir
Bu arada bilgisayar başına yeni geçebildim gün içinde konuyu telefondan takip ediyordum. Telefondan cevap yazmak biraz zorlu bir süreç gibi geliyor bana bu yüzden çok yorum yapamadım. Yorumda bulunan herkese çok teşekkürler.