TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Nomos Club Datum /Servis / Mekanizma Sorunsalı

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Nomos Club Datum /Servis / Mekanizma Sorunsalı

Mesaj zafeer » 12 Haz 2015, 10:44

Bence öncefirmayla gorüşüp net bir şekilde değişim isteyip hatta nomos ile iletişime geçeceğinize dair tehdit edip olumsuz cevap alırsanız NOMOS'a tüm süreci içeren detaylı(saatin resimleri farurası vs)sağlam bir mail gonderin bence ilgileneceklerdir
En azından bundan sonrası için kendilerine çekidüzen verirler.
Gecmiş olsun ama kesinlikle değişmeli o saat
Kullanıcı avatarı
zafeer

Mesaj kilimanjaro » 12 Haz 2015, 11:33

Açıklamaya çalıştım ama açayım.Aynı şey benimde başıma geldi.Saat Saat tan almış olduğum bir ML , 1 hafta sonra günde 45 dk ileri gitmeye başladı.Bende saatı götürdüm ve dedim bu saatı alın ....... tutanak var tabi malı teslim ediyorsun illa ki belge olacak.20 gün sonra falan aradılar saatınız süper oldu !!!!! buyrun alın.O sinirle gittim ve saatı ne yapmanız gerektiğini 20 gün önce kibarca anlattım ve bu saatı istemiyorum , paramı iade edin dedim.Kıvırdılar vs ... önemi yok.Ertesi gün Avukatımın dava açacağını söyleyince parayı iade ettiler.

Arkadaşlar, tüketici haklarına göre alınan bir mal 30 gün içerisinde sorun yaratırsa koşulsuz malı geri iade etme ve paranızı alma hakkınız var.Bence sizde malı iade edin.
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj manil » 12 Haz 2015, 11:52

+bilgi, #ile sosyal medyayı etkin kullanabilirsiniz.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj Ahbob » 12 Haz 2015, 17:24

Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim. Bugünkü görüşme, tavrımı değiştirmemle birlikte benim lehime sonuçlandı ve param iade edildi. Tavrımı değiştirebilmemde ise sunduğunuz yöntemlerin şüphesiz çok büyük katkısı var, hepinize çok teşekkür ederim.

leonardo06, saat almamak kısmına pek katılmamakla birlikte servis için söylediklerinizde haklılık payı bulunmadığını söylemek mümkün değil.
Bu konu özelinde, karşı taraf benim şikayetimi anlamamakta diretti durdu. Ben derdimin sadece mükemmel zaman tutması olmadığını, hiçbir kontrol yapılmadan (burada uçak yolculuğu yaptığımı, manyetik alandan etkilenmiş olabileceğini 7-8 kere söylemiş olmalıyım) saatimin içinin açılmasının ve bundan normal birşeymiş gibi bahsedilmesinden rahatsızlık duyduğumu belirttim. Laf "o usta, işini bilir"e gelince kendisinin hiçbir kontrol yapmadığını kendisinin söylediğini belirttim. Bu aynı senaryo üçüncü kere tekrarlanıyordu ki "Tamam, paranı iade edelim" denildi. Böylelikle aradaki çirkin, güzel olmayan ifadeleri hoş görebildim. Sonuç olarak alışveriş için olumsuz birşey söyleyemesemde, -her ne kadar yetkili servis yazsa da -Tevfik Aydın Sirkeci'ye saatinizi emanet etmenizi tavsiye etmem.

manil, yazdığın verdiğin bilgiler için tekrar teşekkür ederim. Saatini servise emanet edecek her saatseverin dikkat etmesi gereken noktalar.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj Yase » 12 Haz 2015, 17:26

Geçmiş olsun, durumun lehinize sonuçlanmasına çok sevindim. Onlara da bir ders olmuştur umarım bu durum.
Yase

Mesaj Merdo » 12 Haz 2015, 17:48

Tevfik Aydın ile ilgili ilk defa birinden şikayet duyuyorum.Yıllardır çok dürüst satıcı, işleri sadece saat satmak vs. şeklinde methiyeleri buradan okuyup, sonrada bu olayın gerçekleştiğini görünce insan bir efsanenin gözleri önünde son bulması gibi nahoş bir duyguya kapılıyor :roll: :roll:
Kullanıcı avatarı
Merdo

Mesaj Caner1983 » 12 Haz 2015, 20:15

OnatOzer yazdı:
Caner1983 yazdı:Sonra türkiyedeki servislere güvenin deniyor ya ??????? Hepsi aynı değil klişesine girmeyin lütfen

Caner bey, Türkiye'deki servislere neden güvenemiyorsunuz? Ya da yurtdisindaki servislerde de boyle seyler yaşanmıyor mu? Ozellikle cogu mesajınızda Türkiye'deki servislerden dem vuruyorsunuz, ilgili bir kotu deneyiminiz varsa lutfen bizlerle de paylaşın. :thumbup:

Onat bey sizde ısrarla hepsinden memnunsunuz galiba ben şu servis şu kişi diye kimseye hedef göstermedim bakla çıkarma dışında onuda yetkili bayi yaptı bakla vidalarını kanırtıp çizdi başka tecrübem yok bu benim fikrim ister hoşunuza gider ister gitmez ben şu usta mı dedim şu şehrin servisi mi dedim ama ısrarla bu konuda bir çıkışmanız oluyor anlamıyorum şu sevis mükemmel çok dikkatliler diye bir öneri de okumadım fikrimi özgürce söyleyemeyeceksem yorum yazmayayım isterseniz
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj onatozer » 12 Haz 2015, 20:34

Caner1983 yazdı:
OnatOzer yazdı:
Caner1983 yazdı:Sonra türkiyedeki servislere güvenin deniyor ya ??????? Hepsi aynı değil klişesine girmeyin lütfen

Caner bey, Türkiye'deki servislere neden güvenemiyorsunuz? Ya da yurtdisindaki servislerde de boyle seyler yaşanmıyor mu? Ozellikle cogu mesajınızda Türkiye'deki servislerden dem vuruyorsunuz, ilgili bir kotu deneyiminiz varsa lutfen bizlerle de paylaşın. :thumbup:

Onat bey sizde ısrarla hepsinden memnunsunuz galiba ben şu servis şu kişi diye kimseye hedef göstermedim bakla çıkarma dışında onuda yetkili bayi yaptı bakla vidalarını kanırtıp çizdi başka tecrübem yok bu benim fikrim ister hoşunuza gider ister gitmez ben şu usta mı dedim şu şehrin servisi mi dedim ama ısrarla bu konuda bir çıkışmanız oluyor anlamıyorum şu sevis mükemmel çok dikkatliler diye bir öneri de okumadım fikrimi özgürce söyleyemeyeceksem yorum yazmayayım isterseniz

Tabii ki düşündüğünüzü yazmakta özgürsünüz :thumbup: Ben sadece bir tecrübeniz varsa aktarmanızı dilerim ki diğer saatseverler de bu durumlarda temkinli olabilsin.

Ancak Türkiye'de bir saat servisi ile kötü tecrübe yaşamadan sürekli yerel servisleri yermek bana desteksiz bir düşünce gibi geliyor. Hatırlarsanız bayiide başınıza gelen olayla ilgili de sonuna kadar haklı olduğunuzu söylemiştim. :thumbup: Hatta buna ben de katılıyorum, Türkiye'de gerçekten bazı bayiler konusunda bilgisiz elemanlar çalıştırıyor. Ancak "Türkler tü kaka, servis falan beceremez; Yunanistan'a Rolex servisine gidelim" tandansında düşünceleri de temelsiz ve yanlış buluyorum. Umuma açık bir yere bir konuda yorum yazıyorsak temelinde bir tecrübe, bir deneyim olmalı. Tüm servisleri de daha deneyimlemeden itham altında bırakmanın da kul hakkına gireceğini düşünüyorum. :champ:

Ahbob; durumunuza çok sevindim. Bu olay umarım müessesenin Servis konusunda daha hassas olmasını sağlar. Yine de Nomos gibi bir markayı hayatınızdan kötü tecrübe ile tamamen çıkartmayın :champ:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Fevzi44, Google [Bot], schwager, sphinx ve 192 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners