Arkadaşlar, ağabeyler merhabalar. Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
Benim forumda da açılışını yapmış olduğum Nomos Club Datum saatim aldığımdan 12.05'teki uçak yolculuğuma kadar kusursuz çalıştı. Sonrasında ise düzenli olarak ileri gitmeye başladı. Suçu uçak yolculuğundaki manyetik alana attım ve saati aldığım Tevfik Aydın'a gittim. Üzerinde ısrarla durmama rağmen saate ayar(!) yaptılar, manyetik alanla ilgili bir işlemde bulunmadılar. Sapması istediğim seviyelere inmeyince 02.06 günü aynı şikayetle aynı yere gittim. Saati 09.06 günü teslim aldım. Bana, yapılan işlemleri özellikle sormama rağmen hiç bir bilgi verilmedi. O an neden bilmiyorum saati incelemedim. Eve gelip incelediğimde saatin mekanizması üzerinde türlü kirler, çarkın üzerinde ve arka kapak üzerinde kılcal çiziklerle karşılaştım. Bugün götürdüğümde bunların halledilebilecek sorunlar olduğundan, yeni bir çark sipariş edebileceklerinden, kapağa da polisaj yapabileceklerinden bahsettiler. Ben içime sinmediğini söylememe rağmen bakalım görelim tarzı şeylerle karşılaştım. Ben, bana haber verilmeden, bana sorulmadan ve daha ne teşhisi konulduğunu bilmeden saatin açılmasından ve kurcalanmasından rahatsız olduğumu defalarca söyledim, ama olumlu bir geri dönüş alamadım.
Bu durumdaki birine ne akıl verirsiniz, ne yapmayı önerirsiniz ?