Hazır bir kısmını biraraya getirmişken ufak bir review yazayım

En solda büyük bir hevesle aldığım
Çakıların Panerai'ı Opinel No:8 var. Herkes çeliğini önerse de ben daha özel olduğunu düşündüğümden Carbon bıçaklı versiyonu tercih ettim. Çok hafif ve çok keskin olmasına rağmen yapısı hergün taşımaya pek müsait değil. Carbon bıçak sürekli temizlik ve yağlama gerekitiyor. Aksatırsanız benimkindeki gibi izler kalıyor. Evde mevye soyarken en büyük yardımcım olan Opinel gayet uygun fiyatlı, bence her bıçak severde bir adet bulunmalı
İkinci sırada modelini bilmediğim Browning Yarı Otomatik Folder var. Modelini bana hediye geldiği için bilmiyorum. Galiba hiç evden çıkartmadım. Hem tipi hemde boyutu pek bana göre değil ama iyi fotoğraf veriyor

Üçüncü sırada son gözdem ve yeni hergün bıçağım Gerber Remix-Mini var. Boyutu ve bıçağı hergün taşımaya çok uygun. Kendine has tasarımı ve tek elle rahatlıkla açılabilmesi tercih sebebi oldu. Bu kadar ufak bir çakı için biraz pahalı denebilir ama markası biraz celebrity olduğundan normal karşılıyorum.
Sağ üst köşede şimdiye kadar en sevdiğim bıçağım yer alıyor: Columbia Skeleton Frame Pocket Clip Knife. Tasarım harikası diyebileceğim bu bıçak kondüsyonundan da anlaşılacağı üzere yaklaşık 5 yıldır neredeyse hergün benimleydi. Çok kolay kullanımı ve son derece taşınabilir boyutuyla severek kullandım, yakın zamanda emekli ettim

En alttaki Columbia Kama tamamen estetik kaygılarla alındı

Av gibi etkinliklere büyük karşı olduğumdan ancak outdoor bir aktivitede
belki bana eşlik eder.
Bunlar haricinde arabada bir tane Gerber Bear Grylls folder, bir tane Victorinox Hunter XT ve geçenlerde paylaştığım yarı kelebek Columbia mevcut.
Kapalı durumda fotoğrafları :

Her türlü saat itinayla takılır.