elik AP ROO :

Alt覺n AP ROO :

Clk yazd覺:zafeer yazd覺:Ayr覺ca Clkya kat覺l覺yorum hi癟bir markay覺 birisi diline dolad覺 diye o markaya birey olmaz
Clk baskasi icin yazinca tamam, Clk sevdigi markaya c繹p deyince tamam, Clk Day Date president ile AP Offshore'u bir tutunca tamam ama ucuz Omega'yi yargilayinca fanatik![]()
![]()
![]()
![]()
You made my day mate
Bg17 yazd覺:
Ayrica soolemeden edemeyecegim daydate ile roo arasinda benim gozumde ciddi bir prestij farki vardir.... Sahsen senin gayet koyu renk takim yada smokin disinda kullandigini dusunmuyorum, yanlisim varsa soyle.
Clk yazd覺:Clk baskasi icin yazinca tamam, Clk sevdigi markaya c繹p deyince tamam, Clk Day Date president ile AP Offshore'u bir tutunca tamam ama ucuz Omega'yi yargilayinca fanatik![]()
![]()
![]()
![]()
You made my day mate
Clk yazd覺:Onat, sana bu yorumu yazdiracak yukarida ki mesajda ne buldun inan bilmiyorum. ilgilenmiyorum da. C羹nk羹 mesaji komple yada c羹mle c羹mle ele aldiginda Omega ile ilgili tek bir negatif c羹mle yok.
Kendi mal覺n覺 iyi g繹rmek yoksa bu mesajlarda neden hep Rolex kusursuzmu gibi mesajlarla kar覺la覺yoruz? stelik alenen g繹sterilen 繹rnekler ramen?Clk yazd覺:Ikincisi ise sanal ortamin verdigi bir rahatlik ta yok.Kendi malini iyi g繹rmek gibi bir durum da yok.
Clk yazd覺:Ben her zaman 繹nce kendisi ile dalga gecen olmusumdur.
Clk yazd覺:Insanlarin ne yaptigi, ne aldigi ise beni ilgilendirmez. Ben burada insanlari yada c羹zdanlarini degil markalari ve 羹r羹nlerini tartistigimizi zannediyorum.
Clk yazd覺:Olaylari s羹rekli sahsilestiren de ben degilim. Para biriktirip aldigim mali niye asagiliyorsun diye yazan da ben degilim. Ortaya atilan tezler vardir ciddidir cevap verilir, temelsizdir es gecilir.
Clk yazd覺:Son olarak ben biat eden, kab羹llenen hic olmadim. Fikrim neyse s繹ylerim, her t羹rl羹 d羹s羹nceye de acigim.
Clk yazd覺:Senin Omega 羹zerinden sahsima yaptigin saldirilara bile g羹l羹p gectim. Cevap bile vermedim c羹nk羹 olay markalar 羹zerine sahislar degil.
Clk yazd覺:Bana akil vermeden 繹nce son c羹mlemi ve bana kisisel anlamda direkt ve indirekt olarak yazdiklarini tekrar oku.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 176 misafir
|