TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Audemars Piguet Instagram Kahraman覺 M覺?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Audemars Piguet Instagram Kahraman覺 M覺?

Mesaj Cct » 02 Haz 2015, 20:04

afl'ye ince bir ustal覺kla hat覺rlatt覺覺 Royal Oak serisi i癟in :super:

elik AP ROO :

Resim

Alt覺n AP ROO :

Resim

:lol: :lol: :lol:
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj zafeer » 02 Haz 2015, 20:06

Clk yazd覺:
zafeer yazd覺:Ayr覺ca Clkya kat覺l覺yorum hi癟bir markay覺 birisi diline dolad覺 diye o markaya birey olmaz :thumbup:

Clk baskasi icin yazinca tamam, Clk sevdigi markaya c繹p deyince tamam, Clk Day Date president ile AP Offshore'u bir tutunca tamam ama ucuz Omega'yi yargilayinca fanatik :D :lol: :lol: :D

You made my day mate :thumbup:

Omega ile ilgili s繹ylediiniz seylerin 癟ounlugu bence temelsiz ve gereksiz(kiisel fikrim) olmakla birlikte ne isterseniz s繹ylemekte bence 繹zg羹rs羹n羹z
Herkes okur cevap vermek isteyen verir ciddiye almayan almaz inanan inanir vs.
Kullan覺c覺 avatar覺
zafeer

Ya: 37
Kay覺t: 02 Ara 2011, 02:46

Mesaj Clk » 02 Haz 2015, 23:28

Bg17 yazd覺:
Ayrica soolemeden edemeyecegim daydate ile roo arasinda benim gozumde ciddi bir prestij farki vardir.... Sahsen senin gayet koyu renk takim yada smokin disinda kullandigini dusunmuyorum, yanlisim varsa soyle.

Bg17, ben president'i genellikle cevirdigim rap kliplerinde yada sahibi oldugum genel evleri gezerken short 羹zerine bol altinla takiyorum :D :lol:

Zafeer :thumbup:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Bg17 » 02 Haz 2015, 23:44

Clk :champ:

Klipleri gormek istedim bi an... ;)
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj onatozer » 03 Haz 2015, 08:31

Clk yazd覺:Clk baskasi icin yazinca tamam, Clk sevdigi markaya c繹p deyince tamam, Clk Day Date president ile AP Offshore'u bir tutunca tamam ama ucuz Omega'yi yargilayinca fanatik :D :lol: :lol: :D

You made my day mate :thumbup:

Sevgili Clk, kimseye tavsiye vermek haddime deil, insaniyet dersi vermek ise hi癟 huyum deil. Ama her bal覺kta her mesajda d羹zinelerce insan覺n hayal edip, emek verip, para biriktirip ald覺覺 saatlere 癟繹p-teneke-ucuz vs. demek ay覺p olmuyor mu?

Bu kadar kendi mal覺n覺 iyi g繹r羹p insanlar覺n mal覺n覺 ezmek hangi 繹rf adetimizde, hangi g繹rg羹 kural覺nda var?

AP bal覺覺nda bile gelip Omega'ya laf s繹yleyecek kadar Omega'da ne var?

Omega y繹netimi ile Kiisel-ailevi bir problem mi var? Bir k繹t羹l羹k m羹 yapt覺lar?

Yolda da beenmediin arabalar覺n-saatlerin kullan覺c覺lar覺n覺 durdurup mallar覺n覺 aa覺l覺yor musun? Yoksa bu sanal ortam覺n rahatl覺覺 m覺?

Bu tart覺may覺 m羹mk羹n olduunca kiisel alg覺lanmamas覺na 癟al覺覺yorum. u an Omega sahibi de deilim. Ama aktif bir 羹ye olarak bu 羹slubun bu foruma, eski ve emektar bir 羹ye olarak bu tutumun da sana hi癟 yak覺mad覺覺n覺 d羹羹n羹yorum. :idea:

Ayr覺ca, b羹t羹n AP leri bir g繹r羹p yorum yapanlara da fazla gaddar olduklar覺n覺 hat覺rlatmak istiyorum. Bu kadar geni yelpazesi olan bir markan覺n her saatini ayn覺 kefede deerlendirmek t羹m Brezilya halk覺na sambac覺 demek gibi birey ;)
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj asymptote » 03 Haz 2015, 09:13

AP, mekanizma olarak ne kadar baar覺l覺 ise tasar覺m olarak da (birka癟 modeli d覺覺nda) o kadar k繹t羹. nceki sayfada resimleri payla覺lan her iki model de g羹zel. Ancak AP'nin en baar覺l覺 tasar覺m覺 bana g繹re Jules Audemars:
Resim
Bunlar覺n d覺覺nda o markan覺n saatlerini zenci mi takm覺, rap癟i mi takm覺, hiphop癟覺 m覺 takm覺.. bunlar覺 takmak 癟ok doru gelmiyor bana. B羹t癟enizin el veriyorsa ve beendiiniz saati tak覺yorsan覺z takacak baka bir ey yok demektir..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Clk » 03 Haz 2015, 13:33

Onat, sana bu yorumu yazdiracak yukarida ki mesajda ne buldun inan bilmiyorum. ilgilenmiyorum da. C羹nk羹 mesaji komple yada c羹mle c羹mle ele aldiginda Omega ile ilgili tek bir negatif c羹mle yok.

Ikincisi ise sanal ortamin verdigi bir rahatlik ta yok. Kendi malini iyi g繹rmek gibi bir durum da yok. Ben her zaman 繹nce kendisi ile dalga gecen olmusumdur. Insanlarin ne yaptigi, ne aldigi ise beni ilgilendirmez. Ben burada insanlari yada c羹zdanlarini degil markalari ve 羹r羹nlerini tartistigimizi zannediyorum.

Olaylari s羹rekli sahsilestiren de ben degilim. Para biriktirip aldigim mali niye asagiliyorsun diye yazan da ben degilim. Ortaya atilan tezler vardir ciddidir cevap verilir, temelsizdir es gecilir.

Son olarak ben biat eden, kab羹llenen hic olmadim. Fikrim neyse s繹ylerim, her t羹rl羹 d羹s羹nceye de acigim.

Senin Omega 羹zerinden sahsima yaptigin saldirilara bile g羹l羹p gectim. Cevap bile vermedim c羹nk羹 olay markalar 羹zerine sahislar degil.

Bana akil vermeden 繹nce son c羹mlemi ve bana kisisel anlamda direkt ve indirekt olarak yazdiklarini tekrar oku. :thumbup:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj onatozer » 03 Haz 2015, 14:38

Clk yazd覺:Onat, sana bu yorumu yazdiracak yukarida ki mesajda ne buldun inan bilmiyorum. ilgilenmiyorum da. C羹nk羹 mesaji komple yada c羹mle c羹mle ele aldiginda Omega ile ilgili tek bir negatif c羹mle yok.

Sevgili Clk, G繹zden ka癟mas覺n diye kal覺n al覺nt覺 yapm覺t覺m, "ucuz Omega" pek 覺k durmuyor. Hele ki AP bal覺覺nda :?: :roll:
Clk yazd覺:Ikincisi ise sanal ortamin verdigi bir rahatlik ta yok.Kendi malini iyi g繹rmek gibi bir durum da yok.
Kendi mal覺n覺 iyi g繹rmek yoksa bu mesajlarda neden hep Rolex kusursuzmu gibi mesajlarla kar覺la覺yoruz? stelik alenen g繹sterilen 繹rnekler ramen?
Clk yazd覺:Ben her zaman 繹nce kendisi ile dalga gecen olmusumdur.

Buna tabii ki kat覺l覺yorum, minik latifelere tabii ki hep beraber g羹l羹yoruz ;) :champ:
Clk yazd覺:Insanlarin ne yaptigi, ne aldigi ise beni ilgilendirmez. Ben burada insanlari yada c羹zdanlarini degil markalari ve 羹r羹nlerini tartistigimizi zannediyorum.

Tart覺t覺覺m覺z markalar覺 burada yazan insanlar sat覺n ald覺覺 i癟in gerek dolayl覺 markalara s繹ylenen her rencide edici s繹z birebir insanlar覺 ve ald覺klar覺n覺 da rencide ediyor. Benim as覺l tak覺ld覺覺m ve uygun bulmad覺覺m durum bundan ibaret.
Clk yazd覺:Olaylari s羹rekli sahsilestiren de ben degilim. Para biriktirip aldigim mali niye asagiliyorsun diye yazan da ben degilim. Ortaya atilan tezler vardir ciddidir cevap verilir, temelsizdir es gecilir.

Sevgili Clk, ahsi olarak alg覺lad覺覺m hi癟bir yorum olmad覺, k羹癟羹k latifelere de tebess羹m edip tak覺lmay覺p, ayn覺 tondan cevap verip g羹l羹t羹羹m羹z羹 d羹羹n羹yorum. :thumbup: Yoksa zaten tutumum da 羹slubum da bu seviyede sayg覺 dolu olmazd覺. :thumbup:
Clk yazd覺:Son olarak ben biat eden, kab羹llenen hic olmadim. Fikrim neyse s繹ylerim, her t羹rl羹 d羹s羹nceye de acigim.

Fikir 繹zg羹rl羹羹 癟ok g羹zel bir t羹mce olsa da her akl覺m覺za geleni umuma a癟覺k bir yerde payla覺rsak 繹mr羹m羹z ya hastanede ya da hapishanede ge癟ecektir. Hele ki sanal ortamda, yaz覺m dili ile bu yap覺l覺yorsa 癟ok daha dikkatli olmak gerekiyor; 癟ok olumlu bir c羹mle sadece noktalama y羹z羹nden 癟ok olumsuz hale gelebilir. :geek:
Clk yazd覺:Senin Omega 羹zerinden sahsima yaptigin saldirilara bile g羹l羹p gectim. Cevap bile vermedim c羹nk羹 olay markalar 羹zerine sahislar degil.

Omega 羹zerinden olsun Rolex 羹zerinden olsun seninle ayn覺 telden yapt覺覺m tak覺lmalar sald覺r覺 alg覺land覺 ise iin boyutu 癟ok farkl覺 hale gelir. 羹nk羹 ozaman kumlu 癟ocuklu pavyonlu bir癟ok latifeyi de ayn覺 n羹ans ile kendi 羹st羹me al覺nmam gerekir. Ben m羹mk羹n olduunca her dokundurmal覺 akaya ayn覺 tonda cevap verdiimi d羹羹n羹yorum. :thumbup:
Clk yazd覺:Bana akil vermeden 繹nce son c羹mlemi ve bana kisisel anlamda direkt ve indirekt olarak yazdiklarini tekrar oku. :thumbup:

nceki mesaj覺ma ak覺l vermek hi癟 haddim deil diye balam覺t覺m 繹zellikle, kiisel bir mesele olsa buraya da 繹zelden de 癟ok farkl覺 eyler yazard覺m. ahs覺ma itham edilecek hi癟birey yazmamaya paylamamaya 繹zellikle dikkat ediyor, m羹mk羹n olan en y羹ksek sayg覺 seviyesinde payla覺mda bulunmaya 癟al覺yorum.

Bunca sat覺rda yine arada kaynayacak: baka birinin ald覺覺 saate ucuz-teneke-癟繹p neden deniyor? B繹yle ithamlar ho deil, s繹ylenmese daha yak覺覺k al覺r, tepki 癟ekmez. :thumbup: :champ:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 170 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners