TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Parfüm Üzerine Paylaşımlar Bölümü

Re: Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Mesaj MertYe » 17 May 2015, 15:31

Bu konuyu baştan sona okumaya başladım. Konuyu yarıladım fakat aklıma takılan bazı sorular var. Yarın ilk iş kanyon Harvey Nichols a gidip Creed Green Irısh Tweed ve Aventus u denemek olacak. Tom Ford Tobacco Vanille parfümünü butiğini arayıp sordum onlarda testerı olmadığını söylediler. Bu parfümü de nedense çok merak ediyorum. Test edebileceğim önerebileceğiniz bir yer var mı?

Artık karar verdim bu forum bütçeye ciddi zararlar verebiliyor. Ben kendi halimde Dior Homme Intense, YSL La nuit ve T'erre Hermes kullanan bir insandım. Şimdi işin yoksa Creedlere bak bide beğenirsem zaten geçmiş olsun. :twisted:

Bir alıntıyla bu mesajı noktalıyorum.
Drk yazdı:Bu forum sırf masraf :lol: Normalde bir kutu bitmeden diğerini almam, şimdi gittim iki tane daha aldım, çeşit olsun :D
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj SeRxx » 17 May 2015, 16:21

MertYe, Creed'lerde beklentiyi çok yüksek tutma derim :) Benim için hayal kırıklığı olmuştu. Kesinlikle o fiyatları hak etmiyor.

Tom Ford'u Sevil mağazalarında da deneyebilirsin; ama Tom Ford'larda da beklentiyi yüksek tutma :) Hele bu sıcaklarda Tobacco Vanile mide bulandırıcı olabilir [emoji106]

Harvey'de Histories De Parfum ve Armani Prive serilerine de bir göz atabilirsin. [emoji106]
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj MertYe » 17 May 2015, 17:51

Reklam olarak anlaşılmaya biraz açık fakat internette gezinirken genel olarak Creed'in 120 ml olan parfümlerinin 900 TL seviyelerinde olduğunu gördüm. hizlial.com sitesinde sanırım bir indirim mevcut şu an için 590 lira gibi fiyatlara satıyorlar. İlgilenen veya kullanan arkadaşlar için fırsat olabilir diye düşünüyorum.

Tom Ford içinde beklenti yüksek gibi tobacco için yazın kullanılamayacak olsa da bir deneyip bakmak istiyorum nasıl bir koku olduğuna.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Terasus » 17 May 2015, 23:56

Dün akşam iett otobüsünde bir adamdan Tom Ford Tobacco Vanille kokusu geliyordu, normalde beğenirim bu kokuyu ama toplu taşımada çekilmez bir hal almıştı. Kullanırken dikkatli olmakta fayda var :)
Kullanıcı avatarı
Terasus

Mesaj efendisiz » 18 May 2015, 12:59

CH 212 sexy men
efendisiz

Mesaj MertYe » 18 May 2015, 15:39

Bugün Tom Ford Tobacco Vanille ve Creed Green Irish Tweed'i deneme şansı yakaladım kanyon Harvey Nichols'da. Ilk internette araştırırken çokça denk geldigim bir yorum vardı Creed için o da davidoff cool water a çok benzediğiydi. Kendi adıma bende cool watera benzettim bu kokuyu fakat cool wateri ilk sıktığımda yüzüme tokat yemiş gibi oluyordum koku ilk sikilinca çok ağır geliyordu alkol oranindan muhtemelen.

Sonuc olarak Creedi başarılı buldum ve ciddi ciddi almayı düşünüyorum şu an için bilegimde kokusu duruyor kaliciligina bakicam artik.

Tom Ford Tobacco Vanille için ise ilk sıktığım an çok çok ağır geldi. Muhtemelen bu parfümü abartılı kullanıp asansöre falan binsem arkamdan asansöre binen kişi bayılabilir. Ama bir 10 dk kadar sonra vanilya kokusu da iyiden iyiye gelmeye başlayınca parfüm güzel bir hal aldı.

Bir başka keşif ise benim için Linari Mare Pacifico oldu. Orada tavsiye ettikleri için denemiş oldum. Fresh bir koku ve bana kendini beğendirmeyi başardı. Farklı parfüm denemek isteyenlere tavsiye edebilirim. Sadece bende olsun kimse bilmesin diye düşünüyorsanız özellikle. Google'a adını yazınca türkçe sayfa çıkmıyor nerdeyse öyle bir parfüm.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj sercankaf » 18 May 2015, 16:15

Tesekkurler; paculi, sandalagaci, misk, denizyosunu gibi notalar iceriyorsa bakmam gerekebilir :)
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj MertYe » 18 May 2015, 23:33

Valla nota işlerinden çok anlamam ama fresh ve okyanus ağırlıklı bir koku gibiydi.

12 saat sonunda Tobacco Vanilla'nın ve Green Irısh Tweed'in bileklerdeki kokusu gayet iyi bence Tobacco daha yoğun Green Irısh Tweed'e göre. Kalıcılığı daha yüksek.
Kullanıcı avatarı
MertYe

ÖncekiSonraki

Dön TSF Parfüm - Perfume

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners