Nedenlerini daha 繹nce defalarca yazdim tekrarlamayacagim. Ama 繹zellikle Angara'da yasayan ve pavyon hayatini seven arkadaslara siddetle tavsiye edebilecegim bir saat. Yalniz dikkat edin o bilezikle konsomatristen daha fazla g繹ze batmayin pavyonda!

Clk yazd覺:Beni saat kavramindan sogutacak kadar hayal kirikligi hatta dehset yaratan marka malumunuz saat d羹nyasinin Audi'si Omega! Bu g羹zel duygulari yasamama firsat yaratan saat Speedmaster.
Nedenlerini daha 繹nce defalarca yazdim tekrarlamayacagim. Ama 繹zellikle Angara'da yasayan ve pavyon hayatini seven arkadaslara siddetle tavsiye edebilecegim bir saat. Yalniz dikkat edin o bilezikle konsomatristen daha fazla g繹ze batmayin pavyonda!![]()
Clk yazd覺:Beni saat kavramindan sogutacak kadar hayal kirikligi hatta dehset yaratan marka malumunuz saat d羹nyasinin Audi'si Omega! Bu g羹zel duygulari yasamama firsat yaratan saat Speedmaster.
Nedenlerini daha 繹nce defalarca yazdim tekrarlamayacagim. Ama 繹zellikle Angara'da yasayan ve pavyon hayatini seven arkadaslara siddetle tavsiye edebilecegim bir saat. Yalniz dikkat edin o bilezikle konsomatristen daha fazla g繹ze batmayin pavyonda!![]()
OnatOzer yazd覺:Clk yazd覺:Beni saat kavramindan sogutacak kadar hayal kirikligi hatta dehset yaratan marka malumunuz saat d羹nyasinin Audi'si Omega! Bu g羹zel duygulari yasamama firsat yaratan saat Speedmaster.
full Altin speedmaster siparii veriyorum![]()
Rolex gibi Tal覺 model an覺m varsa bol taslisindan 繹zel siparis geceyim
Clk yazd覺:Tas dedigin pirlanta. Rolex Omega degil ki tas kullansinBu arada Full altin speedmaster'in hayirli olsun. T羹y dikmek diye buna deniyor
![]()
Yakisir arkadasima
OnatOzer yazd覺:Clk yazd覺:Tas dedigin pirlanta. Rolex Omega degil ki tas kullansinBu arada Full altin speedmaster'in hayirli olsun. T羹y dikmek diye buna deniyor
![]()
Yakisir arkadasima
Full alt覺n p覺rlantal覺 Speedmaster bulamad覺m, Aquaterra da pavyonda ayn覺 ektiyi g繹sterir mi?![]()
Asl覺nda "Prezident" e epey yaklam覺, Omega da "Bagan" diye ge癟iyor galiba![]()
![]()
![]()
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 40 misafir
|