TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Sizde En B羹y羹k Hayal K覺r覺kl覺覺 Yaratan Saatler

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sizde En B羹y羹k Hayal K覺r覺kl覺覺 Yaratan Saatler

Mesaj Clk » 07 May 2015, 00:17

Beni saat kavramindan sogutacak kadar hayal kirikligi hatta dehset yaratan marka malumunuz saat d羹nyasinin Audi'si Omega! Bu g羹zel duygulari yasamama firsat yaratan saat Speedmaster.

Nedenlerini daha 繹nce defalarca yazdim tekrarlamayacagim. Ama 繹zellikle Angara'da yasayan ve pavyon hayatini seven arkadaslara siddetle tavsiye edebilecegim bir saat. Yalniz dikkat edin o bilezikle konsomatristen daha fazla g繹ze batmayin pavyonda! :D :lol:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Re: Ynt: Sizde En B羹y羹k Hayal K覺r覺kl覺覺 Yaratan Saatler

Mesaj Miriel » 07 May 2015, 00:22

Clk yazd覺:Beni saat kavramindan sogutacak kadar hayal kirikligi hatta dehset yaratan marka malumunuz saat d羹nyasinin Audi'si Omega! Bu g羹zel duygulari yasamama firsat yaratan saat Speedmaster.

Nedenlerini daha 繹nce defalarca yazdim tekrarlamayacagim. Ama 繹zellikle Angara'da yasayan ve pavyon hayatini seven arkadaslara siddetle tavsiye edebilecegim bir saat. Yalniz dikkat edin o bilezikle konsomatristen daha fazla g繹ze batmayin pavyonda! :D :lol:

Seamaster m覺 Speesmaster m覺 ? Yoksa ikisi de mi ? :D
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Kay覺t: 03 Au 2011, 20:08

Sizde En B羹y羹k Hayal K覺r覺kl覺覺 Yaratan Saatler

Mesaj onatozer » 07 May 2015, 09:16

Clk yazd覺:Beni saat kavramindan sogutacak kadar hayal kirikligi hatta dehset yaratan marka malumunuz saat d羹nyasinin Audi'si Omega! Bu g羹zel duygulari yasamama firsat yaratan saat Speedmaster.

full Altin speedmaster siparii veriyorum :thumbup: :twisted: Rolex gibi Tal覺 model an覺m varsa bol taslisindan 繹zel siparis geceyim :lol:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj Tgm » 07 May 2015, 10:08

Vallahi g羹zelim Audi'den de Omega'dan da soudum ya :)
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj Clk » 07 May 2015, 18:15

OnatOzer yazd覺:

full Altin speedmaster siparii veriyorum :thumbup: :twisted: Rolex gibi Tal覺 model an覺m varsa bol taslisindan 繹zel siparis geceyim :lol:

Tas dedigin pirlanta. Rolex Omega degil ki tas kullansin ;) Bu arada Full altin speedmaster'in hayirli olsun. T羹y dikmek diye buna deniyor :D :lol: Yakisir arkadasima ;)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Mesaj onatozer » 08 May 2015, 11:09

Clk yazd覺:Tas dedigin pirlanta. Rolex Omega degil ki tas kullansin ;) Bu arada Full altin speedmaster'in hayirli olsun. T羹y dikmek diye buna deniyor :D :lol: Yakisir arkadasima ;)

Full alt覺n p覺rlantal覺 Speedmaster bulamad覺m, Aquaterra da pavyonda ayn覺 ektiyi g繹sterir mi? ;)
Resim

Asl覺nda "Prezident" e epey yaklam覺, Omega da "Bagan" diye ge癟iyor galiba ;) :lol: :D
Resim
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj cagatay10 » 08 May 2015, 11:45

Ilk kalbimi kiran saatim budur;

Resim

Ikincisi ve en sasirticisi da bu;

Resim

JLC hayatimda taktigim en rahatsiz saat kesinlikle. 88 Tane tepe, karman corman bir kadran. Tabi sadece fotograflarini gorup, kolumda hic denemeden aldigimi da eklemem gerekiyor. Hayatimda yaptigim uzak ara en yanlis alisveris oldu. AP ise olup bittigim, hayrani oldugum bir saatti ama ne olduysa bir turlu kolumda o fotograflarina bakarken yasattigi hissi yasatmadi. Tum saatler icinde en sevdigim serilerden biriydi ROO ama bu saatten sonra sanmiyorum tekrar ilgilenecegimi.
Zaman insanlar覺 deil, armutlar覺 olgunlat覺r覺r...
Kullan覺c覺 avatar覺
cagatay10

Ya: 41
Kay覺t: 01 Haz 2011, 20:21

Mesaj Clk » 09 May 2015, 10:49

OnatOzer yazd覺:
Clk yazd覺:Tas dedigin pirlanta. Rolex Omega degil ki tas kullansin ;) Bu arada Full altin speedmaster'in hayirli olsun. T羹y dikmek diye buna deniyor :D :lol: Yakisir arkadasima ;)

Full alt覺n p覺rlantal覺 Speedmaster bulamad覺m, Aquaterra da pavyonda ayn覺 ektiyi g繹sterir mi? ;)
Resim

Asl覺nda "Prezident" e epey yaklam覺, Omega da "Bagan" diye ge癟iyor galiba ;) :lol: :D
Resim

Onat, almayi d羹s羹nd羹g羹n full altin Omega buysa pavyona diye cikarsin evden, yolda halleder ayari verirler, baska yerlere d羹sersin :lol:

Aman diyeyim! President ile b繹yle sacma sapan h繹t繹r繹 saatlerini karistirma :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners