TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Dede Yadigar覺 Hislon Saat Hakk覺nda Bilgi

Antika Saatler ve Cep Saatleri zerine Payla覺mlar

Re: Dede Yadigar覺 Hislon Saat Hakk覺nda Bilgi

Mesaj creeindian » 19 Nis 2015, 19:47

manie87 yazd覺:Arkadalar yazd覺klar覺n覺z i癟in 癟ok teekk羹r ederim, saati takmam konusunda bana cesaret verdiniz :-) Eer kaplama ve temizlik yap覺l覺yorsa yapt覺r覺p kullan覺r覺m ozaman. Peki sizce ortalama ka癟a mal olur bana bunlar覺 yapt覺ram ? Birde d羹n akam saati kurunca baka bir saat ile kronometreyi balatt覺m ne kadar geri veya ileri gidecek diye, 18 saatte 22 saniye geri kalm覺. resimlerde belli oluyor - + yazan bi ayar kolu var onu + ya getirsem faydas覺 olurmu ? normalde 18 saatte ka癟 sn geri veya ileri gelmesi laz覺md覺

Saatinizi g羹le g羹le kullan覺n, iyi bir bak覺m yapt覺r覺rsan覺z san覺r覺m siz de uzun s羹re kullan覺p belki de 癟ocuklar覺n覺za b覺rak覺rs覺n覺z.
Ama oradaki + - k覺s覺mlar覺na mekanizma uzman覺 deilseniz dokunmay覺n ,zira onlar hassas 繹l癟羹m cihazlar覺yla usta kiiler taraf覺ndan ince ayar yapmak i癟in kullan覺l覺r, siz sadece saatinize iyi bir bak覺m yapt覺r覺p deer verdiiniz gibi 繹zenli kullan覺n, ayar ve Bak覺m ilerini ustalara b覺rak覺n .
Kullan覺c覺 avatar覺
creeindian

Ya: 44
Kay覺t: 17 Mar 2014, 00:09

Mesaj manie87 » 19 Nis 2015, 19:56

Baran yazd覺:Bugunleride gorecekmiydim,ilk defa buyugunden kalan bir saate gercekten deger verip takmak isteyen biri denk geldi .Kimsenin dedigine bakmayin saatinizin bakimi yaptirip kozmetik acidanda yenileyip gule gule kullanin.O g羹lenleride bana gonderin :D

yle yapaca覺m Baran :)

creeindian yazd覺:
manie87 yazd覺:Arkadalar yazd覺klar覺n覺z i癟in 癟ok teekk羹r ederim, saati takmam konusunda bana cesaret verdiniz :-) Eer kaplama ve temizlik yap覺l覺yorsa yapt覺r覺p kullan覺r覺m ozaman. Peki sizce ortalama ka癟a mal olur bana bunlar覺 yapt覺ram ? Birde d羹n akam saati kurunca baka bir saat ile kronometreyi balatt覺m ne kadar geri veya ileri gidecek diye, 18 saatte 22 saniye geri kalm覺. resimlerde belli oluyor - + yazan bi ayar kolu var onu + ya getirsem faydas覺 olurmu ? normalde 18 saatte ka癟 sn geri veya ileri gelmesi laz覺md覺

Saatinizi g羹le g羹le kullan覺n, iyi bir bak覺m yapt覺r覺rsan覺z san覺r覺m siz de uzun s羹re kullan覺p belki de 癟ocuklar覺n覺za b覺rak覺rs覺n覺z.
Ama oradaki + - k覺s覺mlar覺na mekanizma uzman覺 deilseniz dokunmay覺n ,zira onlar hassas 繹l癟羹m cihazlar覺yla usta kiiler taraf覺ndan ince ayar yapmak i癟in kullan覺l覺r, siz sadece saatinize iyi bir bak覺m yapt覺r覺p deer verdiiniz gibi 繹zenli kullan覺n, ayar ve Bak覺m ilerini ustalara b覺rak覺n .

Anlad覺m creeindian, o zaman ellemeyim ben bak覺m yapt覺r覺rken ayarlar覺n覺da yaps覺nlar
Kullan覺c覺 avatar覺
manie87

Kay覺t: 18 Nis 2015, 23:31

Mesaj maiii » 19 Nis 2015, 22:12

ok g羹zel durmu. Hele dedenizden kalm覺 olmas覺 bu saati daha g羹zel yapmis
Kullan覺c覺 avatar覺
maiii

Ya: 42
Kay覺t: 11 Eki 2012, 23:48

Mesaj alen38 » 20 Nis 2015, 14:45

g羹zel payla覺m ve anlat覺m eski bi an覺s覺 olmas覺 onu 癟ok daha keyfili ve 繹zel k覺l覺yor.umar覺m k覺ymetini bilerek g羹zel g羹nlerde kullan覺rs覺n覺z
Kullan覺c覺 avatar覺
alen38

Kay覺t: 03 ub 2014, 12:09

Mesaj argentum » 20 Nis 2015, 22:22

Benim de rahmetli dedemin buna benzer hislon ya da nacar bir saati vard覺. Sonra o saat noldu bilmem ama hac覺ya gittiinde getirdii seiko 5 'i 20 y覺ldan fazla takt覺.Vefat ettiginde bile kolunda o saat vard覺. Bende o seiko 5'i sakl覺yorum. Bu arada foruma hogeldiniz.
Kullan覺c覺 avatar覺
argentum

Kay覺t: 27 Au 2013, 09:41

Mesaj manie87 » 21 Nis 2015, 01:08

maiii, alen38, argentum, sizlerede yorumlar覺n覺z i癟in teekk羹r ederim :-) hobulduk bu arada.
Kullan覺c覺 avatar覺
manie87

Kay覺t: 18 Nis 2015, 23:31

nceki

D繹n TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 28 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners