Yase yazdı:kilimanjaro yazdı:Nedense ben, bileği ne kadar ince olursa olsun erkeklere 40-41 mm altındaki saatlerin küçük geleceğini düşünüyorum.
Ben erkek değilim
kilimanjaro yazdı:Yase yazdı:kilimanjaro yazdı:Nedense ben, bileği ne kadar ince olursa olsun erkeklere 40-41 mm altındaki saatlerin küçük geleceğini düşünüyorum.
Ben erkek değilim
Hay allah ... çok özür dilerim ... forumda erkek arkadaşlara alıştığımız için bu hatayı yaptım
PS : Avatarada hiç bakmamışım
OnatOzer yazdı:kilimanjaro yazdı:Nedense ben, bileği ne kadar ince olursa olsun erkeklere 40-41 mm altındaki saatlerin küçük geleceğini düşünüyorum.
Bu goruse ne yazık ki katılmıyorum, hatta artık ideal ölçünün 42mm den küçük Olmalı diye dusunuyorum.
Örnek olarak 36mm DJ:
36mm Royal Oak:![]()
Genelde 45mm civarı saat kullanan ve kalin bilekli biri olarak 40mm üstünün gereksiz buyuk oldugunu düşünmeye basladim
zgnclskn yazdı:Büyük çap furyası elbet değişecek bence, kadın saatlerinde de inanılmaz bir büyük çap trendi var, benim kendi bileğime takmayacağım çapta kadın modelleri gördümerkekte max 42 iyidir, 38 de kullanıyorum mesela gayet hoş, 36 ise modeline göre tercih edilebilir. Kadın için de 20 küsürlerde detay ve oran kaybı olabiliyor gerçekten.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Dorukeski, Eterna ve 236 misafir
|