zafeer yazdı:Bence doğru öneriler gelmesi içiin perpetual calenderi direk iptal etmeniz gerekecek
Yanlışsam düzeltir üstadlar ama bildiğim kadarıyla pilli saatlerde oldukça kullanilabilir ve ucuz bîr teknoloji olan perpetual calender özelliği otomatik saatlerde oldukça pahalı ben suana kadar 5000 tlye otomatik prrpetual calender bir saate rastlamadım
zafeer yazdı:Bence doğru öneriler gelmesi içiin perpetual calenderi direk iptal etmeniz gerekecek
Yanlışsam düzeltir üstadlar ama bildiğim kadarıyla pilli saatlerde oldukça kullanilabilir ve ucuz bîr teknoloji olan perpetual calender özelliği otomatik saatlerde oldukça pahalı ben suana kadar 5000 tlye otomatik prrpetual calender bir saate rastlamadım
MelihGS yazdı:Nomos modelleri bence sana cok uygun olacaktir. Merkezi saniye konusunda sikinti olabilir.
ermansire yazdı:Hocam bütçe dahilinde date, moonphase, saniye ve açık mekanizma'yı Frederique Constant'tan karşılarsın onun modellerine bir bak.
Bg17 yazdı:Bence bu fiyat araliginda alinmasi gereken saat frederic constant hele hele dresswatch seviliyorsa. Bence maurice lacroix dan daha onde.... Ben tag yerine fc tercih ederim
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 59 misafir
|