BarisFB yazdı: BMW 7 / Mercedes S yerine birçok açıdan daha üstün olan VW Phaeton
Bak buna cok güldüm

BarisFB yazdı: BMW 7 / Mercedes S yerine birçok açıdan daha üstün olan VW Phaeton
Clk yazdı:BarisFB yazdı: BMW 7 / Mercedes S yerine birçok açıdan daha üstün olan VW Phaeton
Bak buna cok güldüm![]()
Surada kendi aramizda yazisiyoruz sorun teskil etmiyor ama baska bir yerde kurma böyle bir cümle! Smiley ile degil sesli gülerler
BarisFB yazdı:Ya da kaçımız vakti zamanında BMW 7 / Mercedes S yerine birçok açıdan daha üstün olan VW Phaeton alırdı.
BarisFB yazdı:Ya da kaçımız vakti zamanında BMW 7 / Mercedes S yerine birçok açıdan daha üstün olan VW Phaeton alırdı.
BarisFB yazdı:
Tabii gönül isterdi ki bu alıntıyı yaparken cümlenin başındaki "vakti zamanında" ve sonundaki "alırdı" ibareleriyle Phaeton'un lansmanının yapıldığı 2002 yılından bahsettiğimi açıkça belli eden kısımları da alıntının içine koysaydın da yanlış anlaşılmalara mahal vermeseydin.
Scotoma olmuş biraz..."the mind sees what it wants to see"![]()
Architecte yazdı: Mesela bir Patek, Panerai ya da Rolex sahibi insanın gidip başka bir saat alıp koluna takacağını zannetmiyorum. Kolunda day-date 18k gold president dial diamonds saat olan bir kimse artık başka saat takmaz diye düşünüyorum.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: kogan ve 239 misafir
|