Ce262, bir swap fena olmaz gerçekten. Yada Miami'de buluşalım.
Bond.
Aladağlı, estağfurullah. Umarım bir faydamız oluyordur.

Şuanda zaten harikulade bir koleksiyona sahipsin. Fakat bir kaç nacizane ender ürün tavsiyem daha olabilir. Mesela;
-Montecristo 520 (bulması şuan için çok zor fakat bence bulunabildiği kadar alınması gereken bir ürün. 2014'te içtiğim en iyi Küba diyebilirim)
-partagas seleccion privada 2014 (tam bir malt purosu diyebilirim. Oldukça sert gövdeli fakat çok keyifli 1.5 saat yaşattı bana)
-Opus X Angel's Share (kutuyla bulması neredeyse imkansız fakat buldukça alınması gereken bir ürün bence. Tam bir medium body kahvaltı sonrası bile rahatlıkla içilebilecek oldukça aromatik harikulade bir puro. Standart Opus x'lerden oldukça farklı sayılır.)
-La Gloria Cubana Inmensos (yine bulması kolay bir ürün değil fakat beğeneceğini düşündüğüm bir puro. Değerli bir abim sayesinde humidorumda yer edinmiş fakat henüz yakmaya kıyamadığım bir ürün. Çok başarılı olduğunu duydum.)
-Hoyo de Monterrey Short Hoyo Pirámides (Daha öncede bahsetmiştim, içtiğim en başarılı HDM olduğunu söyleyebilirim. Bulunursa kutuyla alınabilecek bir ürün.)