Konuyu açan arkadaşım asla yanlış anlamasın .... ben bu thread ta eğlenmemiz gerektiğini , ciddi tartışmalara girilmesinin doğru olmadığını düşünüyorum ... sevgiyle

Bg17 yazdı:Konuya geri donmek gerekirse, evet bencede saat secimleri kisilikle ilgili ipuclari veriyor. Ben mesela niye bir turlu IWC`ye yada Hublot`a isinamiyorum, ustteki metinde ipuclari var.
Cct yazdı:Replika saatten bahsedilmiş, o ayrı bir konu zaten. Bu gözler kaç kere quartz Franck Müller'ler, Tag Heuer'ler, AP'ler gördü
Archimed yazdı:Çakma saatli insan; bana çakma karakteri hatırlatır, iyi gözle bakmam.
Uzaktan bir akrabam birkaç ay önce Çin ve Hong Kong'a gitti. Burada çakma bir DJ2 TT almıştı. Bu kişi normal koşullarda TT DJ2 parasını 1 haftada kazanıyor. Yaptığım konuşmadan sonra (çakma Rolex'i kendisine yakıştıramama mevzusu) eski Tissot'una ve GC'sine döndü. Geçenlerde neden Rolex'ini takmadığını sorduğumda o saatten soğuduğunu söyledi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425, Dorukeski, Eterna, fsinan, Google [Bot], Icarnaceast, kirpi ve 240 misafir
|