Güzel konu

Tabi görseldeki ayrımlar biraz daha saat kültürünün gelişmiş olduğu ülkelerle has gibi. Ben forumda bu kadar keskin ayrımlar görmüyorum.
Ben neden mekanik saatleri seviyorum? Çünkü ben oyuncak seviyorum

Bana toys for big boys gibi geliyor saatler.
Giyime önem veririm fakat asla yüksek meblalar harcamam. Bana göre H&M ve Zara candır, en iyi spor ayakkabıları Adidas üretir

Yeni şeyler denemeyi, yeniliği severim. Çok canım yandı bu yüzden ama ısrarla devam ediyorum. Tıpkı Bg17 gibi bende aldığım şeyi parçalayana kadar kullanırım. History'deki toplayıcılar gibiyim

Malım kıymetlidir, servet etse satmam, para eder ilerde diye almam. Sevdiysem gözümü kaparım, vazifeme bakarım

Dergi toplarım, Action Figure toplarım, Kılıç toplarım, ciddi sayılabilecek bir SW koleksiyonum mevcut.
Saatler şimdiye kadar iş hayatında hiç işime yaramadı. Patek ya da AP ile gezmiyorum sonuçta ama Panerai ve Rolex takmanın bana pek bir faydası olduğunu söyleyemem. Saatler öncesi ve sonrası farketmeksizin yine çene ile bağlıyorum işleri

Aslında
maceracı olarak tanımlanabilirim fakat madem böyleyim şu saati almalıyım gibi bir kategoriye sokmuyorum kendimi. Beğendiysem ve maddi durumum uygunsa affetmem!

Her türlü saat itinayla takılır.