herojd11 yazdı:Net'ten baktım saatiniz gerçekten çok güzel , güle güle kullanınız umarım istediğiniz gibi sorunsuz olur ki zaten benim düşünceme göre de saatiniz yeterince kaliteli bildiğiniz gibi belli bi yerden sonra marjinal fayda düşmekte bu yüzden belli standartlara göre üretimi yapılan saatler de pahalı saatler kadar kaliteli olabiliyor.
Bütçe konusuna ise hiç takılmayın çünkü ucuz pahalı kavramları tamamen göreceli , benim saatlerimin toplamı bazı arkadaşlarımızın bir saati bile yapmıyor ama kimine göre de benimkilerin toplamına 2.el bir araba alınır bu yüzden fiyatı ne olursa olsun herkesin saati kendisi için en güzelidir.Hele bir de şöyle 3-5 vitrin gezip biraz bekleyip sahip olunduysa bayram çocuğu gibi olunuyor.
Aynen ifade ettiğiniz gibi, bu saat benim sahip olduklarımın en iyisi. Herşeyiyle farkı belli oluyor. Bir saatçi şöyle bir eline aldı, sadece kordonuna bakman yeterli, dedi; gerçek yılan derisi bu, camı safir kristal, pahalı bir saat alsan farkı ne olur? diye sordu, yine kendisi cevapladı; kasasında altın işleme ve gösteriş bir de markasına birkaç bin lira fazladan verirsin dedi. Çalışma yönünden de çok fazla ileri geri kalma durumu da olmazsa benim için ideali olur sanırım. Dediğiniz gibi, bu da artık bizim çocuk gibi sevindiğimiz bir çeşit oyuncağımız oluyor galiba...