Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
stad birden fazla kullan覺m alan覺 da iaretlenebilirse daha sal覺kl覺 bir anket olur diye d羹羹n羹yorum, ne dersin? ( benim kullan覺m覺mda 2,3 ve 4 no.lu alanlar uygundur mesela )
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Dostum bu konuyu benzer yabanc覺 forumda g繹rm羹t羹m, ordan akl覺ma geldi a癟mak. Dediin gibide olur ama anketi deitirince oylar gidiyor san覺r覺m. 襤in asl覺 ben ilk mesajda pek a癟覺klayamad覺m san覺r覺m ama burda ama癟 kullan覺lan son noktay覺 tespit etmek bu sebeple 繹rnek sen 4 nolu alan yani denizde ve snorkeling yaparken kullan覺yorsun yada dier bir kii ancak havuza giriyor ama bir 羹st kullan覺m alan覺 olan denize sokmuyor gibi. Ger癟i sen sivil ve askeri ama癟l覺 profesyonel dal覺 yap覺yor olsan orada da kullan覺rs覺n biliyorum
Ben olaya bambaska bir acidan yaklasayim. Saat bakiminin vazgecilmez unsurlarindan bir taneside saatin yikanmasi. Dolayisi ile ihtiyacim olan en d羹s羹k WR 50 metre.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...