Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Üstad birden fazla kullanım alanı da işaretlenebilirse daha sağlıklı bir anket olur diye düşünüyorum, ne dersin? ( benim kullanımımda 2,3 ve 4 no.lu alanlar uygundur mesela )
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Dostum bu konuyu benzer yabancı forumda görmüştüm, ordan aklıma geldi açmak. Dediğin gibide olur ama anketi değiştirince oylar gidiyor sanırım. İşin aslı ben ilk mesajda pek açıklayamadım sanırım ama burda amaç kullanılan son noktayı tespit etmek bu sebeple örnek sen 4 nolu alan yani denizde ve snorkeling yaparken kullanıyorsun yada diğer bir kişi ancak havuza giriyor ama bir üst kullanım alanı olan denize sokmuyor gibi. Gerçi sen sivil ve askeri amaçlı profesyonel dalış yapıyor olsan orada da kullanırsın biliyorum
Ben olaya bambaska bir acidan yaklasayim. Saat bakiminin vazgecilmez unsurlarindan bir taneside saatin yikanmasi. Dolayisi ile ihtiyacim olan en düsük WR 50 metre.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...