TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1100 TL Bütçeli Spor Otomatik Saat Önerisi / Certina

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

1100 TL Bütçeli Spor Otomatik Saat Önerisi / Certina

Mesaj adrenalin » 15 Oca 2015, 21:00

Herkese merhaba.19 yaşındayım, Ankara'da üniversite okuyorum.Nerede, nasıl başladı bilmiyorum ama son zamanlarda otomatik saatlere kafayı takmış durumdayım.Şuan bir saat almak istememin tek nedeni içimde yeni başlayan otomatik saat merakı ve sevdasıdır.Bu yüzden alacağım saat ilk olarak bana otomatik duygusunu yaşatmalı.Yoksa hayatımda 10 liraya saat almış biri değilim, almam da.Spor derken kastettiğim; ben saati koluma taktığımda "hiç yaşına olmamış" denmesin bundan dolayı buradaki abilerimin takım elbiseyle kullandığı saatlerden istemiyorum yoksa görünüm olarak aradağım özel bir şey yok.İkinci olarak gri renk metal kayışlardan hoşlanmıyorum siyah renk olması şartıyla deri, plastik vb. olabilir.Son olarakta ince kemik yapısına sahip bir insanım bu yüzden büyük saatler kaba durur diye düşünüyorum alacağım saat çok büyük olmamalı.

450 TL bütçe ile başladım o sonra 800 TL oldu ve bugün her ne kadar alamasam da Certina'nın bir modelini görmem üzerine 1100 liraya kadar çıktım.

Ve görünce tutulduğum o saat, babam beni evlatlıktan reddedecek hadi hayırlısı. :)
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Certina/C0134074708100/PD

Bu otomatik saat aşkımı biraz söndürecek önerilerinizi bekliyorum.Linkini gönderdiğim saat tam aradığım bir saatse ve başka seçenekte yoksa bir şekilde 200 daha koyup onu alabilirim gerçekten çok sevdim.Şimdiden teşekkürler.

Resim
Kullanıcı avatarı
adrenalin

Re: 1100 TL Bütçeli Spor Otomatik Saat Önerisi / Certina

Mesaj eraslani » 15 Oca 2015, 22:23

certina güzel seçim olur..
harcamak istediğin paraya göre Orient'ten başlayıp seiko otomatiklerden geçip certina'ya bakabilirsin..
ama 1000+ olunca kafa karışır..başka seçenekler çıkar falan filan..en iyisi Orient mako ile başlamak..
karışmayacak kafayı bile karıştıran tavsiye yapmışım bende bu arada..başı başka sonu başka :lol:
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj khef » 15 Oca 2015, 23:50

Bu modelin çelik versiyonunu kullaniyorum. Tavsiye ederim. :thumbup:
Fakat bileginiz cok ince ise denemeden almayin. Zira diver olduğu için ortalama saat boyutlarina gore biraz daha iri bir kasaya sahip.
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj zgnclskn » 15 Oca 2015, 23:52

Belki çok yakın zamanlarda açılan bu iki konu hoş bir tesadüftür:) 15 gün önce alınmış, başka saate hallenildiği için satılmakta, siyah deri kayışla beraber verilecekmiş, çapı da arayışlara uyuyor, bence yaş ile ilgili çok da uyumsuz olmayabilir, bir bakın isterseniz.
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=202&t=17742&sid=8d4a30a51e1e1b2346eeb2ff9158ee44#axzz3OvPVfUPQ
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj zgnclskn » 15 Oca 2015, 23:56

Pardon mesaj tarihlerini yanlış yorumlamışım, saat şu an itibariyle 15 günlük değilmiş ama sonuçta geçen ay alınmış.
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj Modern60 » 16 Oca 2015, 00:21

CERTINA çok isabetli bir seçim...değerini karşılayan bir model ve marka bence de...
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Modern60 » 16 Oca 2015, 00:23

Hele yarı fiyatına kelepir sayılır...şükür ki CERTINA gibi cidi bir markayı satmayı bilmiyorlar...yoksa bu %50 ler hayal olurdu...
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj kaganok » 16 Oca 2015, 17:41

Ben de çelik versiyonunu geçen sene malesef daha pahalıya aldım. İyi seçim olur. Bu arada lugdan luga 50mm'dir.
Kullanıcı avatarı
kaganok

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners