Herkese merhaba.19 yaşındayım, Ankara'da üniversite okuyorum.Nerede, nasıl başladı bilmiyorum ama son zamanlarda otomatik saatlere kafayı takmış durumdayım.Şuan bir saat almak istememin tek nedeni içimde yeni başlayan otomatik saat merakı ve sevdasıdır.Bu yüzden alacağım saat ilk olarak bana otomatik duygusunu yaşatmalı.Yoksa hayatımda 10 liraya saat almış biri değilim, almam da.Spor derken kastettiğim; ben saati koluma taktığımda "hiç yaşına olmamış" denmesin bundan dolayı buradaki abilerimin takım elbiseyle kullandığı saatlerden istemiyorum yoksa görünüm olarak aradağım özel bir şey yok.İkinci olarak gri renk metal kayışlardan hoşlanmıyorum siyah renk olması şartıyla deri, plastik vb. olabilir.Son olarakta ince kemik yapısına sahip bir insanım bu yüzden büyük saatler kaba durur diye düşünüyorum alacağım saat çok büyük olmamalı.
450 TL bütçe ile başladım o sonra 800 TL oldu ve bugün her ne kadar alamasam da Certina'nın bir modelini görmem üzerine 1100 liraya kadar çıktım.
Ve görünce tutulduğum o saat, babam beni evlatlıktan reddedecek hadi hayırlısı.
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Certina/C0134074708100/PDBu otomatik saat aşkımı biraz söndürecek önerilerinizi bekliyorum.Linkini gönderdiğim saat tam aradığım bir saatse ve başka seçenekte yoksa bir şekilde 200 daha koyup onu alabilirim gerçekten çok sevdim.Şimdiden teşekkürler.