kilimanjaro yazd覺:Tolga bu sahtekar ilgili forumda saat sat覺yor mu ? Biz talip olal覺m o zaman bakal覺m sonu癟 ne olacak.
Klimanjaro durum karisik, alicinin wusta 3 kullanici adi var, kendisi soyledi ben farkedince. Moderator ile problemim oldugu icin kapatildi 2si dedi. Baktim,elemanin eski kullanici adinda da hic negatif yorum yok, hepsi pozitif. Ebay profiline baktik 1000 kusur islem, hepsi pozitif. Bicak forumlaronda baktim hepsi pozitif.
Simdi, adamin ifadelerinde tutatrsizlik var. Saatin 400 $ lik titanyum kordonu ayri kutuluydu, adam onceden bunun da olmadigindan hic bahsetmedi. Ben kordonu gonder dedigimde kordon da yok dedi. Yani kutu tamamen bostu diyor.
Simdi sadece bos karton kutuyu bir insanin fark etmeden teslim almasi mantiksiz. Ugrasip tum paketleri acip sadece dis karton kutuyu birakmasi da calindiysa mantiksiz. Yani bu adamin 1000 islemde pozitif olmasi 1001.de uckagitcilik yapmayacagina garanti vermez, koleksiyon yapan biri icin ozellklle garanti vermez.
Yani elemanin bu kadar turarsiz ifadelerinden sonra yine de iade verdiler.
Burada alici sahtekar olsa bile muhatabimiz degil, burada muhatap direk paypal ve kararlari. Hicbir somut inceleme ve takip yapmadan kiytirik polis tutanagi ile karar almasi.
Yarin telefon trafigi olacak baya,ardindan da yargi sureci baslatacagim paypal ile ilgili.