TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yabanc覺 Forumda Sat覺 ve Dispute Sorunu Tecr羹be Payla覺m覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj Orhanbalu » 11 Oca 2015, 03:49

Paypal emin olun ki 繹nce al覺c覺 ve sat覺c覺n覺n 羹lke bilgilerine bakarak sorgulamaya tarafs覺z olarak balam覺yor. Sizce mail g羹mr羹k ve kargo a覺rl覺k bilgilerini isteyip deerlendirmeden 24 saat i癟inde neyi deerlendirip karar verdi ? Malesef daha 繹nce yurtd覺覺ndan ald覺覺m bir iPhone bana sahte geldi paypal e durumu bildirip case a癟t覺m. 襤ngiltere deki sat覺c覺 hay覺r ben orjinal iPhone g繹nderdim , 襤ngiltere de sahte iPhone yoktur diye paypal e mail atm覺. Bende buradan yetkili iPhone shop olmad覺覺 i癟in telefoncu bir arkada覺mdan telefonun sahte olduunu bildiren bir yaz覺 al覺p paypal e g繹nderdim. Sat覺c覺 ile mail ile iletiimimde bana T羹rkiye de herey sahte olduunu, benim telefonu deitirdiimi veya da sizde orjinal olmad覺覺 i癟in benim g繹nderdiimi sahte zannediyorsun diye dangalak癟a bir mail ald覺m. Paypal ve ebay in bu gibi konularda Tarafl覺 davrand覺覺 A癟覺k癟a bellidir. Bir Rolex saat formunda okumutum konu en ucuz Rolex nerden al覺n覺r diye cevaplarda 癟ok z羹lerek okuduum yaz覺 T羹rkiye de ayran gazoz diye ba覺ran adamlardan 10-20 $ alabilirsiniz diyordu. S覺k s覺k Yurtd覺覺na 癟覺k覺yorum. Bazen muhabbet saat olunca adamlar kolundaki kesin sahte rolex tir, sen T羹rkiye'den geliyorsun diyorlar. Yani uzun laf覺n k覺sas覺.... Bu gibi konularda bir T羹rk'羹n bir Avrupal覺 veya Amerikal覺 kar覺s覺nda zafer kazanmas覺 癟ok zordur. Umar覺m bir an 繹nce adelet yerini bulur.
balu
Kullan覺c覺 avatar覺
Orhanbalu

Kay覺t: 28 Au 2013, 07:09

Mesaj coparan » 11 Oca 2015, 23:58

Evet bende 羹st mesaj覺mda dediim gibi T羹rk olunca tav覺r deiiyor, bu 繹nyarg覺y覺 silmek zaman alacak.
襤lla sat覺 olacaksa eBay gibi sitede ilan a癟覺p satmakta yarar var, daha g羹venli olur.
Kullan覺c覺 avatar覺
coparan

Ya: 48
Kay覺t: 24 ub 2011, 19:24

Re: Yabanc覺 Forumda Sat覺 ve Dispute Sorunu Tecr羹be Payla覺m

Mesaj kilimanjaro » 12 Oca 2015, 00:11

Tolga bu sahtekar ilgili forumda saat sat覺yor mu ? Biz talip olal覺m o zaman bakal覺m sonu癟 ne olacak.
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj Tolgi06 » 12 Oca 2015, 00:21

kilimanjaro yazd覺:Tolga bu sahtekar ilgili forumda saat sat覺yor mu ? Biz talip olal覺m o zaman bakal覺m sonu癟 ne olacak.

Klimanjaro durum karisik, alicinin wusta 3 kullanici adi var, kendisi soyledi ben farkedince. Moderator ile problemim oldugu icin kapatildi 2si dedi. Baktim,elemanin eski kullanici adinda da hic negatif yorum yok, hepsi pozitif. Ebay profiline baktik 1000 kusur islem, hepsi pozitif. Bicak forumlaronda baktim hepsi pozitif.
Simdi, adamin ifadelerinde tutatrsizlik var. Saatin 400 $ lik titanyum kordonu ayri kutuluydu, adam onceden bunun da olmadigindan hic bahsetmedi. Ben kordonu gonder dedigimde kordon da yok dedi. Yani kutu tamamen bostu diyor.
Simdi sadece bos karton kutuyu bir insanin fark etmeden teslim almasi mantiksiz. Ugrasip tum paketleri acip sadece dis karton kutuyu birakmasi da calindiysa mantiksiz. Yani bu adamin 1000 islemde pozitif olmasi 1001.de uckagitcilik yapmayacagina garanti vermez, koleksiyon yapan biri icin ozellklle garanti vermez.
Yani elemanin bu kadar turarsiz ifadelerinden sonra yine de iade verdiler.
Burada alici sahtekar olsa bile muhatabimiz degil, burada muhatap direk paypal ve kararlari. Hicbir somut inceleme ve takip yapmadan kiytirik polis tutanagi ile karar almasi.
Yarin telefon trafigi olacak baya,ardindan da yargi sureci baslatacagim paypal ile ilgili.
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj kilimanjaro » 12 Oca 2015, 00:26

Karde doru yoldas覺n ve paypal haks覺z 癟覺kacakt覺r zaten.Ayr覺ca adam覺n 2 nickinin banlanmas覺da hakk覺nda iyi eyler getirmedi akl覺ma.
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj tarkani » 12 Oca 2015, 12:39

Diyecek birey bulam覺yorum. ok tats覺z bir olay.

Uramaya devam edin, umar覺m mutlu sona ula覺rs覺n覺z.
Kullan覺c覺 avatar覺
tarkani

Kay覺t: 26 Ara 2012, 11:14

Mesaj Tolgi06 » 12 Oca 2015, 15:30

Son gelimeleri paylaay覺m:

Yasal s羹re癟 balataca覺m覺 paypal'e bildirdim ve durumu sonunda ciddiye almaya bal覺yorlar. Benden daha 繹nce g繹ndermeyin dedikleri eyleri imdi istedile ama istedikleri html dosyalar覺n覺 sistemleri kabul etmiyor. Mail at覺n dediler att覺klar覺 mail serverleri taraf覺dnan otomatik olarak reddediliyor. S羹rekli 襤rlanda/Dublin merkezleri ile g繹r羹羹yorum. S羹re癟 ilerliyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj Cct » 12 Oca 2015, 15:34

HTML dosyalar覺n覺 癟ou mail server kabul etmez. ZIP'leyerek g繹nder iler h覺zlans覺n :thumbup:
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Eterna, frkkrs, recklesstr, sosyalcan ve 225 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners