Bu arada herkese teekk羹rler beyler.
Daha 繹nce WUS'ta bir s羹r羹 sat覺覺m oldu, ilk defa ba覺ma geldi.
Cenk yazd覺:Tolga cok gecmis olsun kardesim, umarum en kisa zamanda cozersin durumu.
Emre yazd覺:tolgi06 繹ncelikle ge癟mi olsun diyorum. Her olumsuz meselede olduu gibi yine bir T羹rk dezavantaj覺 olduu g繹r羹羹nde birleilmi ama olay asl覺nda 繹yle deil arkadalar. Her ne kadar saat konusunda olmasa da ABD'de yaarken baka bir al覺m sat覺mda benzer bir olay benim de ba覺ma gelmiti. Malesef PayPal al覺c覺y覺 konu ne olursa olsun hakl覺 varsayarak olay覺 incelemeye bal覺yor. Benim de sabah uyand覺覺mda PayPal hesab覺m i癟inde y羹kl羹 bir miktarla blocklanm覺t覺. A癟t覺rmak i癟in telefon faturalar覺mdan tutun pasaport ve vize scan'lerime kadar her eyi istemilerdi. Sonra adres ispat覺 i癟in telefon faturalar覺n覺 yeterli g繹rmeyip kira kontrat覺n覺 da istemilerdi. Eer internette PayPal ve sat覺c覺 hikayalerini arayacak olursan覺z binlerce hikaye olduunu fark edebilirsiniz. Bunlar覺n bir 癟ou da eBay 羹zerinden yap覺lan al覺verileri kaps覺yor.
eBay ve PayPal, insanlar korkusuzca al覺veri yapabilsin diye sat覺c覺lar覺 hi癟e say覺yor. Bu da b羹y羹k tepkilere yol a癟sa da yapacak bir ey yok. Bunun yan覺nda nadir Patek'ler de dahil bir 癟ok saatin kargo ta覺mas覺 esnas覺nda 癟al覺nd覺覺n覺 veya kaybolduunu da g繹rd羹k. Sigortas覺 olan paketler de buna dahil. Bu olaylar malesef Londra'da olduk癟a yayg覺n veya en 癟ok orada ge癟en hikayelere rastlad覺m.
S繹z羹n 繹z羹, T羹rk Arap Amerikan deil de bu t羹r pislikler her yerde yaayabiliyor. Malesef yap覺labilecek tek ey al覺c覺n覺n ge癟mi ilemlerine g繹z atmak.
tolgi006'n覺n da konunun peini b覺rakmayaca覺ndan eminim. Umar覺m olumlu sonu癟 al覺rs覺n dostum.
alpkop yazd覺:bu tip durumlar bende fobi, size ge癟mi olsun, inallah faydal覺 olur savc覺l覺k.
paypal'in yapt覺覺 resmen skandal, bu kadar 癟abuk karar veremez, acaba T羹rk vatanda覺y覺z diyemi ayr覺mc覺l覺k yapt覺lar? ki yapabilirler...
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Eterna, frkkrs, recklesstr, sosyalcan ve 225 misafir
|