aliduran100 yazd覺:cok konusuldu belki ama size bi soru daha sormak istiyorum.steinhart sipari edince san覺r覺m vat d羹erek geliyor fiyat覺 420 euro verecegim modelin.vats覺z 350 oluyor gumruge gelince gumruk yuzde 20 vergi ucreti al覺yor.sonuc olarak tekrar bana gelmesi 420 euro yu buluyor.yan覺lm覺yorum deil mi?
asymptote yazd覺:Clk yazd覺:Ikisi de kagit diye kalkip ta tuvalette gazete kagidi kullanan var mi aranizda? F/P orani s羹per !!!
Olmaz bakan, tampon bask覺 riski var..
Triton yazd覺:Bu konuyu atlam覺覺m. 襤 Rolex le balam覺 profiterolle 癟eitlenmi.
nce bir konunun alt覺n覺 癟izeyim, Rolex mutlaka doldurua gelerek al覺n覺r ama sonra vazge癟ilemez bir durum yarat覺r. Burada en 繹nemli sorun T羹rkiye de yaamam覺z ve vicdans覺z fiyat art覺lar覺. Tavsiyem yurt d覺覺ndan al.
Kenara alt覺n koyaca覺na Rolex al hem kullan zevk duy, hem de deerini korusun. Bu iin ger癟ei.
Ancak eer ama癟 g繹steri ise hemen alt覺n覺 癟izeyim, kolunda Rolex olduunu anlayacak ve deerlendirecek insanlar her yerde bulunmaz.
Bu nedenle ortalama, g羹zel g繹r羹n羹ml羹, kabul edilmi kaliteye sahip saat arayanlar i癟in 繹rnein Steinhart Ocean 1 olduk癟a g羹zel bir se癟enek. Hem severek hem de uzun 繹m羹rl羹 kullan覺labilir. Tabii baka benzer markalarda var.
.........
........
Rolex e gelince, bence de mutlaka almak hele fedakarl覺k yaparak almak anlams覺z. Ama, iyidir, g羹zeldir, hotur. Kendini iyi hissettirir. Yeter ki doru fiyata ve doru yerden al, a覺r覺ya ka癟ma... 襤te marka yaratmak bu nedenle 繹nemli bir itir...
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 63 misafir
|