TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans K覺yaslamas覺

Mesaj Clk » 22 Mar 2013, 14:14

aynen 繹yle :thumbup:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj mrbars » 22 Mar 2013, 14:22

aliduran100 yazd覺:cok konusuldu belki ama size bi soru daha sormak istiyorum.steinhart sipari edince san覺r覺m vat d羹erek geliyor fiyat覺 420 euro verecegim modelin.vats覺z 350 oluyor gumruge gelince gumruk yuzde 20 vergi ucreti al覺yor.sonuc olarak tekrar bana gelmesi 420 euro yu buluyor.yan覺lm覺yorum deil mi?

30 EUR da kargo var. bu arada posta m羹d羹rl羹羹 %18 mi al覺yor, %20 mi hat覺rlayamad覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
mrbars

Ya: 50
Kay覺t: 07 Mar 2012, 12:39

Mesaj aliduran100 » 22 Mar 2013, 18:38

yani sonucta avrupa d覺s覺na godnercekleri i癟in 420 den 350 ye dusuyor.burdada yuzde 18 falan vergi al覺n覺yor fiyat tekrar 420 oluyor karga hari癟 :) bu arada ben mailletim yani elden teslim etmiyorlam覺 demilerdi bana .ancak ben yaz覺n almanyaya gidecegim mailletigim gorevli tarih kesin olunca haber verin dedi bana.acaba bole dbir durumda elden teslim yapabilmeleri mumkun olur mu ?
Kullan覺c覺 avatar覺
aliduran100

Kay覺t: 27 Eki 2009, 19:39

Mesaj mucadeleci » 22 Mar 2013, 19:01

asymptote yazd覺:
Clk yazd覺:Ikisi de kagit diye kalkip ta tuvalette gazete kagidi kullanan var mi aranizda? F/P orani s羹per !!!

Olmaz bakan, tampon bask覺 riski var.. :D

*asymptote :D

Tabi *Clk bakan覺n verdii 繹rnek 羹zre d羹z mant覺kla gidersek, kue ka覺t daha kaliteli diye tuvalet ka覺d覺n覺n yerini almamal覺 :)
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj kilimanjaro » 27 Ara 2014, 13:03

Konuyu batan sona okudum.Duygusal komedi tonlamalar覺 olan bir korku filmi gibiydi.Hepinizin klavyelerinize sal覺k arkadalar ... :lol:
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj gandalfs80 » 27 Ara 2014, 22:57

Hocam sizinle buyuk oranda mutabikim, yalniz su var 3-4 ay once Rolex bayisinin hemen onundeki bir starbuck ta, ankara next level avm, otururken yakin bir arkadasimla saat muhabbeti yaparken bizim gibi kafayi saatlerle bozmus bir beyfendi ile tanistik, malum saat isi bir tutku, bunu bilmeyen bilmez, bilmedigi gibi de deli gibi bakar, ayni zevke sahip olan saatseverler bulusunca muhabbet hemen aciliyor, beyfendinin kolunda steinhart in submariner a en cok benzeyen modellerinden birisi vardi, o zaman ilk defa steinhart i duydum, kolundan cikarip inceletmek nezaketini gosterdi, saati ikimizde inceledik, kotu saat degil ama 6-7 aylik takim icin cok yipranmisti, nasil desem celik dagilmaya baslamis, ROLEX 904L celigi kullaniyor biraz daha dayanikli diger markalarin 316l celiginden ama steinhart hangi celigi kullaniyorsa ya celikte ya islemesinde yada her iki prosedurde sorun var.

O an soyle dusunduk, STEinhart demek kafadaki ROLEX in butcesinden calmak demek, nitekim bize saati gosteren centilmen beyfendi de konusmaya basladiktan sonra hep ROLEX i konusmaya basladik, "benim kafamda da bir ROLEX var, dusunuyorum alicam, alamadim"

Ozetle cok iyi oldu bu kozmik bulusma, yazinizin son paragrafi ozet olmus, saatleri gercekten sevip inaniyorsaniz mutlaka koleksiyonunuzda bir ROLEX olmali, digerlerine ondan sonra bakariz, basligi hortlattim ama STEINhart deneyiminin onemli olduguna inaniyorum, saat darmadagin olmustu, simdi kolumda GMT MASTER-2 var iki aydir, sakin kullandim, carpma vs olmadi ve sifira yakin yipranma ve hala ayni can alici goruntu, steinhartta bu yoktu.

Ha acilista 5sn ileri gidiyordu, simdi 3 e dustu galiba, ROLEX imi cok seviyorum, aldigimdan dolayi da cok mutluyum, dogru karar.

Triton yazd覺:Bu konuyu atlam覺覺m. 襤 Rolex le balam覺 profiterolle 癟eitlenmi.

nce bir konunun alt覺n覺 癟izeyim, Rolex mutlaka doldurua gelerek al覺n覺r ama sonra vazge癟ilemez bir durum yarat覺r. Burada en 繹nemli sorun T羹rkiye de yaamam覺z ve vicdans覺z fiyat art覺lar覺. Tavsiyem yurt d覺覺ndan al.

Kenara alt覺n koyaca覺na Rolex al hem kullan zevk duy, hem de deerini korusun. Bu iin ger癟ei.

Ancak eer ama癟 g繹steri ise hemen alt覺n覺 癟izeyim, kolunda Rolex olduunu anlayacak ve deerlendirecek insanlar her yerde bulunmaz.

Bu nedenle ortalama, g羹zel g繹r羹n羹ml羹, kabul edilmi kaliteye sahip saat arayanlar i癟in 繹rnein Steinhart Ocean 1 olduk癟a g羹zel bir se癟enek. Hem severek hem de uzun 繹m羹rl羹 kullan覺labilir. Tabii baka benzer markalarda var.
.........
........
Rolex e gelince, bence de mutlaka almak hele fedakarl覺k yaparak almak anlams覺z. Ama, iyidir, g羹zeldir, hotur. Kendini iyi hissettirir. Yeter ki doru fiyata ve doru yerden al, a覺r覺ya ka癟ma... 襤te marka yaratmak bu nedenle 繹nemli bir itir...
Kullan覺c覺 avatar覺
gandalfs80

Kay覺t: 16 Eyl 2012, 19:55

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

Mesaj uzbey33 » 28 Ara 2014, 13:54

"Saatleri gercekten sevip inaniyorsaniz mutlaka koleksiyonunuzda bir ROLEX olmali"

Forumda ben simdiye kadar bundan daha yanlis bir cumle okumadim.

Saatiniz hayirli olsun. Onla mutlu olmaniz guzel. Ama baska saatlerle de mutlu olunabilir.
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullan覺c覺 avatar覺
uzbey33

Ya: 45
Kay覺t: 05 ub 2010, 19:18

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

Mesaj evsen81 » 28 Ara 2014, 15:37

enmedim 17 sayfay覺 okudum.Ama癟 s覺rf benzer model saat almaksa steinhart 覺 eleyebilirsiniz.gandalfs80 demi ki steinhart k覺sa s羹rede 癟ok y覺pranm覺t覺.Kimse Seiko 繹nermemi bari ben 繹nereyim :D

http://www.ebay.com/itm/Seiko-5-Sports- ... 19f43a81f4

161 dolar kargo 羹cretsiz.

http://www.steinhartwatches.de/en/OCEAN-1-GREEN,15.html steinhart 350 euro+da覺l覺yor izlenimlere g繹re.Ben olsam seiko'yu al覺rd覺m :thumbup:
Ama bu modeli almazd覺m.

http://www.ebay.com/itm/Seiko-Prospex-S ... 4d0f573ea6 Biraz daha ekler Sumo modelini al覺rd覺m.Hem seiko5'ten hem de steinhart'tan kalitelidir diye d羹羹n羹yorum.
Asl覺nda 5 sene ay覺rarak para biriktirmisiniz.evremdeki insanlar覺n nas覺l bir saat takt覺覺m覺 fark etmeleri saat bilgileri yok diyor bilseler de umrumda deil diyorsan覺z ve ben mutlaka rolex almal覺y覺m gibi bir tak覺nt覺n覺z yoksa alternatifleri deerlendirin.Ben 5 senedir bu paray覺 rolex i癟in biriktirdim amac覺m rolexi mutlaka almakt覺 derseniz; Steinhart, Seiko 5 ve Seiko Sumo'nun 3'羹n羹 de alsan覺z 2 ay sonra tekrar rolex almak isteyeceksiniz gibi geliyor :!:

D羹zeltme:http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=8600%20%20url#axzz3NCBvVzVJ

mrbars alm覺 steinhart kutu a癟覺l覺覺 da yap覺lm覺.steinhart hi癟 de fena durmuyormu.Dediim saatlerden kalite olarak geride olduunu d羹羹nm羹yorum.
Ya olduun gibi g繹r羹n ya da g繹r羹nd羹羹n gibi ol.
Kullan覺c覺 avatar覺
evsen81

Ya: 43
Kay覺t: 25 Nis 2014, 19:29

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 63 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners