afl yazd覺:zg羹n羹m Bar覺

Ok yaydan 癟覺km覺 bir kere art覺k.
Arivden

faiz lobisinden sonra Jumbo lobisinden youn bir bask覺 var
bu saat de hep 癟ok g羹zel duruyor valla ne diyim
Eskimemur yazd覺:AP ROC bence bilekte 癟ok iri duruyor. Nautilus olacaksa metal bilezik olmal覺.. 39 mm jumbo bence bilekte k羹癟羹k duruyor. bence koleksiyonunda kalacak tek saat var. JLC REverso .. Dierleri gider bir 5980 gelir.. koleksiyonda bir Rolex mutlaka olmal覺 ama hangisi ?... Sonras覺na sonra bak覺l覺r

ROC konusunda kesinlikle kat覺l覺yorum. Hatta bence ROC'un teoride ROO'dan 1mm daha k羹癟羹k olmas覺na ragmen daha b羹y羹k durduunu d羹羹n羹yorum. Bununda sebebi 1) bezelin daha dar olmas覺 2) bu y羹zden cam覺n daha geni olmas覺 ve 3) eimli tachymeter scale olmad覺覺 i癟in kadran覺n "taban alan覺"n覺n daha b羹y羹k olmas覺
bak覺n覺z

Nautilus konusunda da 癟ok net bir ekilde genel ge癟er kan覺ya ters bir bak覺覺m var. Ben Nautilus'u kay覺la seviyorum...sebepleri
1) Royal Oak'tan sonra dizayn edildii i癟in bence Nautilus bilezii Genta taraf覺ndan olabilicek en g羹zel tasar覺m覺 yapmaktan ziyade Royal Oak'tan m羹mk羹n mertebe farkl覺lat覺rmak i癟in yap覺lm覺...mesela iki ayr覺 link yerine ortada tek link, sert hatlar yerine yuvarlak hatlar etc.
2) Ben Royal Oak veya Nautilus'dan birini bilezikli se癟iceksem bu Royal Oak'tur bence. Nautilus bilezii daha rahat, ama Royal Oak kadar premium durmuyor. 5726 ve 5980'nin bilezii daha tok ama 5980A iki sebepten dolay覺 kaybediyor benim icin. Eer bir patek chronoya o kadar para vericeksem bence bu 2-register chrono olmal覺d覺r (e.g. 5070, 5170)...ve 5980A al覺cak paray覺 harcarsam bi parca daha koyup 5980R al覺r覺m valla
Kay覺l覺 5726 benim i癟in hala en g羹zel Nautilus valla

sonra da yandaki bebek geliyor

serhat200 yazd覺:Ben hala ayn覺 fikirdeyim Bar覺. Safari ve 5726 gitsin, 5711(mavi kadran) ve 5205r(siyah kadran) gelsin.
Sen gel bi daha d羹羹n

5205R'ye 癟ok bakt覺m...ama a癟覺k癟as覺 rose gold / siyah kadran / siyah kay覺 kombinasyonlar覺n覺 genellikle sevmiyorum.
Bana g繹re siyah kay覺 beyaz metallerle, kahverengi kay覺 ise rose gold ve krem kadranlara 癟ok g羹zel oluyor. o y羹zden tahmin edersinizki beyaz kadranl覺 5205R hala akl覺mda