TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Patek Philippe / Audemars Piguet / Lange&S繹hne Karars覺zl覺覺

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Patek Philippe / Audemars Piguet / Lange&S繹hne Karars覺zl

Mesaj BarisFB » 10 Kas 2014, 12:45

abi napt覺n覺z ya :? :? :? :?
ex-nick: watch1907
Kullan覺c覺 avatar覺
BarisFB

Ya: 43
Kay覺t: 15 Ara 2013, 15:08

Mesaj Eskimemur » 10 Kas 2014, 12:51

AP ROC bence bilekte 癟ok iri duruyor. Nautilus olacaksa metal bilezik olmal覺.. 39 mm jumbo bence bilekte k羹癟羹k duruyor. bence koleksiyonunda kalacak tek saat var. JLC REverso .. Dierleri gider bir 5980 gelir.. koleksiyonda bir Rolex mutlaka olmal覺 ama hangisi ?... Sonras覺na sonra bak覺l覺r ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
Eskimemur

Ya: 51
Kay覺t: 24 Ara 2013, 11:47

Mesaj Cct » 10 Kas 2014, 13:19

Pek anlad覺覺m bir klasman olmamas覺na ramen RO Jumbo'nun g繹rd羹羹m en 繹zel saat olduunu s繹yleyebilirim :thumbup:
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj afl » 10 Kas 2014, 14:51

zg羹n羹m Bar覺 :lol: Ok yaydan 癟覺km覺 bir kere art覺k.
Arivden
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
afl

Ya: 58
Kay覺t: 27 May 2014, 15:18

Mesaj serhat200 » 10 Kas 2014, 16:19

Ben hala ayn覺 fikirdeyim Bar覺. Safari ve 5726 gitsin, 5711(mavi kadran) ve 5205r(siyah kadran) gelsin.
Sen gel bi daha d羹羹n ;) :thumbup:
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
serhat200

Ya: 47
Kay覺t: 20 Au 2010, 16:55

Mesaj BarisFB » 10 Kas 2014, 18:04

afl yazd覺:zg羹n羹m Bar覺 :lol: Ok yaydan 癟覺km覺 bir kere art覺k.
Arivden
Resim

faiz lobisinden sonra Jumbo lobisinden youn bir bask覺 var :lol: :lol: :lol:
bu saat de hep 癟ok g羹zel duruyor valla ne diyim :champ: :champ:

Eskimemur yazd覺:AP ROC bence bilekte 癟ok iri duruyor. Nautilus olacaksa metal bilezik olmal覺.. 39 mm jumbo bence bilekte k羹癟羹k duruyor. bence koleksiyonunda kalacak tek saat var. JLC REverso .. Dierleri gider bir 5980 gelir.. koleksiyonda bir Rolex mutlaka olmal覺 ama hangisi ?... Sonras覺na sonra bak覺l覺r ;)

ROC konusunda kesinlikle kat覺l覺yorum. Hatta bence ROC'un teoride ROO'dan 1mm daha k羹癟羹k olmas覺na ragmen daha b羹y羹k durduunu d羹羹n羹yorum. Bununda sebebi 1) bezelin daha dar olmas覺 2) bu y羹zden cam覺n daha geni olmas覺 ve 3) eimli tachymeter scale olmad覺覺 i癟in kadran覺n "taban alan覺"n覺n daha b羹y羹k olmas覺 :thumbup:

bak覺n覺z

Resim

Nautilus konusunda da 癟ok net bir ekilde genel ge癟er kan覺ya ters bir bak覺覺m var. Ben Nautilus'u kay覺la seviyorum...sebepleri
1) Royal Oak'tan sonra dizayn edildii i癟in bence Nautilus bilezii Genta taraf覺ndan olabilicek en g羹zel tasar覺m覺 yapmaktan ziyade Royal Oak'tan m羹mk羹n mertebe farkl覺lat覺rmak i癟in yap覺lm覺...mesela iki ayr覺 link yerine ortada tek link, sert hatlar yerine yuvarlak hatlar etc.

2) Ben Royal Oak veya Nautilus'dan birini bilezikli se癟iceksem bu Royal Oak'tur bence. Nautilus bilezii daha rahat, ama Royal Oak kadar premium durmuyor. 5726 ve 5980'nin bilezii daha tok ama 5980A iki sebepten dolay覺 kaybediyor benim icin. Eer bir patek chronoya o kadar para vericeksem bence bu 2-register chrono olmal覺d覺r (e.g. 5070, 5170)...ve 5980A al覺cak paray覺 harcarsam bi parca daha koyup 5980R al覺r覺m valla :lol:

Kay覺l覺 5726 benim i癟in hala en g羹zel Nautilus valla :thumbup: sonra da yandaki bebek geliyor :lol: :lol: :lol:

Resim

serhat200 yazd覺:Ben hala ayn覺 fikirdeyim Bar覺. Safari ve 5726 gitsin, 5711(mavi kadran) ve 5205r(siyah kadran) gelsin.
Sen gel bi daha d羹羹n ;) :thumbup:
Resim

5205R'ye 癟ok bakt覺m...ama a癟覺k癟as覺 rose gold / siyah kadran / siyah kay覺 kombinasyonlar覺n覺 genellikle sevmiyorum.

Bana g繹re siyah kay覺 beyaz metallerle, kahverengi kay覺 ise rose gold ve krem kadranlara 癟ok g羹zel oluyor. o y羹zden tahmin edersinizki beyaz kadranl覺 5205R hala akl覺mda :champ:

Resim
ex-nick: watch1907
Kullan覺c覺 avatar覺
BarisFB

Ya: 43
Kay覺t: 15 Ara 2013, 15:08

Mesaj SalihY » 11 Kas 2014, 01:46

serhat arkada覺m覺n 繹nerisine kat覺l覺yorum. 5711 spor olarakta klasik olarakta tak覺labilicek muhteem bir saat. ok severek kullan覺yorum. 15202'de 癟ok g羹zel ve 繹zel bir saat ama, PP ile yanyana koyunca 5711 y羹ksekten u癟uyor :)

5205R siyah kadran i癟in ise denecek fazla bir ey yok. muhteem :super:
Kullan覺c覺 avatar覺
SalihY

Kay覺t: 03 Ara 2012, 00:39

Mesaj Bond » 11 Kas 2014, 01:50

5205R Black 癟ok 覺k :champ: Fiyat / performans olarak Patek Philippe 羹r羹n gam覺 i癟inde 癟ok baar覺l覺 bir model :thumbup: Lug tasar覺m覺 ise :super:
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 71 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners