Arkadalar iyi dilekleri i癟in herkese 癟ok teekk羹rler

Bir 癟ok arkada覺m覺z覺n beenmesine 癟ok memnun oldum. Bayilik sistemi sonras覺 g繹rme ve deneme imkan覺 olacakt覺r. 襤stanbulda ufak bir showroom da olacak herhalde. Bunun haricinde forumdan 繹zellikle g繹rmek isteyen olursa ofiste g繹r羹lebilir u etapta. u anda X-35'ler kendi sitesinde dahi out of stock bir 癟ok modeli. Genel olarak bir hayli beenildii i癟in sat覺lar覺 iyi ancak bu tip markalar覺n 羹retimi elbette b羹y羹k k繹kl羹 markalara g繹re 癟ok daha d羹羹k adetlerdedir. u an bizde hemen hemen t羹m modelleri var ufak bir ka癟 ilem sonras覺 y羹kleyeceim. Baz覺 arkadalar覺n sorduu Bronze ve dier SeaShadow modelleri de olacak. Zaten o diver serileri 2 seneye yak覺nd覺r sat覺lan 羹r羹nler.
ErkGS Dietrich'i ben Basel'de prototip iken g繹rm羹t羹m. T羹rkiye i癟in ilgilenirmiyiz diye orada bir arkada覺m sahibini benimle tan覺t覺rm覺t覺. Onuda gene TSF'den Ahmetpesen getiriyor, yabanc覺 deil. Ben kiisel olarak modeli houma gitmedii i癟in ilgilenmedim. Bu tarz bir s羹r羹 marka var asl覺nda. Ancak u etapta alternatif olacak markalar deil bana g繹re 癟羹nk羹 hereyden 繹nce Ancon X-35 Concept'in fiyat覺 art覺 繹zelliklerine ramen dier bir 癟ok benzeri 羹retim yapan markan覺n neredeyse yar覺 fiyat覺 olarak konumland覺r覺lm覺 ki bu son kullan覺c覺 i癟in 癟ok 繹nemli bir fakt繹r.
Biz genel olarak 羹retim kalitesi, 繹zellikleri ve optii ile bu modeli 癟ok beendik, ileride kullanacak arkadalar覺nda beeneceini d羹羹n羹yorum. Kendi ad覺ma negatif noktalardan birisi X-35 Concept 癟ok alternatif renk ile 羹retildiinden renk se癟imi kolay olmuyor.
Baran tekrardan g羹zel g羹nlerde kullan

Son fotoraf senin