Arkadaşlar iyi dilekleri için herkese çok teşekkürler

Bir çok arkadaşımızın beğenmesine çok memnun oldum. Bayilik sistemi sonrası görme ve deneme imkanı olacaktır. İstanbulda ufak bir showroom da olacak herhalde. Bunun haricinde forumdan özellikle görmek isteyen olursa ofiste görülebilir şu etapta. Şu anda X-35'ler kendi sitesinde dahi out of stock bir çok modeli. Genel olarak bir hayli beğenildiği için satışları iyi ancak bu tip markaların üretimi elbette büyük köklü markalara göre çok daha düşük adetlerdedir. Şu an bizde hemen hemen tüm modelleri var ufak bir kaç işlem sonrası yükleyeceğim. Bazı arkadaşların sorduğu Bronze ve diğer SeaShadow modelleri de olacak. Zaten o diver serileri 2 seneye yakındır satılan ürünler.
ErkGS Dietrich'i ben Basel'de prototip iken görmüştüm. Türkiye için ilgilenirmiyiz diye orada bir arkadaşım sahibini benimle tanıştırmıştı. Onuda gene TSF'den Ahmetpesen getiriyor, yabancı değil. Ben kişisel olarak modeli hoşuma gitmediği için ilgilenmedim. Bu tarz bir sürü marka var aslında. Ancak şu etapta alternatif olacak markalar değil bana göre çünkü herşeyden önce Ancon X-35 Concept'in fiyatı artı özelliklerine rağmen diğer bir çok benzeri üretim yapan markanın neredeyse yarı fiyatı olarak konumlandırılmış ki bu son kullanıcı için çok önemli bir faktör.
Biz genel olarak üretim kalitesi, özellikleri ve optiği ile bu modeli çok beğendik, ileride kullanacak arkadaşlarında beğeneceğini düşünüyorum. Kendi adıma negatif noktalardan birisi X-35 Concept çok alternatif renk ile üretildiğinden renk seçimi kolay olmuyor.
Baran tekrardan güzel günlerde kullan

Son fotoğraf senin