TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Puro zerine Payla覺mlar Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Mesaj ernest0 » 20 Eyl 2014, 12:10

Whiskey :champ:

Bu dirtyrat ler i cok goruyorum bu ara, renginden agir gibi duruyor ama?

Ayni sekilde undercrown lar da cok populer bu ara...

Ce262 :champ:
襤mzan覺z

Bu oluturduunuz mesajlara eklenebilecek bir yaz覺 bloudur. 200 karakterlik limiti vard覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
ernest0

Kay覺t: 19 ub 2012, 22:47

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Mesaj aladagli » 20 Eyl 2014, 20:50

Vaktimiz kisitli olunca elimiz Upmann Half Corona'ya gitti bugun. Fiyati uygun, icimi tatminkar.

Resim

Bu da envanterimizin son hali. Bir humidor tutturmeden once Whiskey Bey'e havanin sicakligini, gunesin acisini ve dahi yaninda icecegimiz viskiyi bildirip, yazili onayini aldiktan sonra tuketecegimiz urunler icin, digeri de izne tabi olmayan gunluk tuketim stogumuz.

Resim
Resim
Asmanda b羹rk羹t, jerde k繹kb繹r羹 bol
Kullan覺c覺 avatar覺
aladagli

Kay覺t: 07 Nis 2011, 12:40

Mesaj whiskey » 21 Eyl 2014, 05:04

ernest0 yazd覺:Whiskey :champ:

Ge癟tiimiz haftalarda, dirty ratlar dahil olmak 羹zere Liga Privada'n覺n Unico serisinden bir 癟ok 羹r羹n tekrar 羹retildi. Her y覺l olduk癟a limitli say覺larda 羹retilen bu purolar覺 bulmak olduk癟a g羹癟. 襤nternette veya maazalarda bulmak imkans覺za yak覺n, 繹ncelik genellikle "loyal" m羹terilerde oluyor. Dirty rat'覺 boyutlar覺 ve unico serisine dahil olmas覺 y羹z羹nden b羹y羹k bir hevesle i癟tim fakat bende hayal k覺r覺kl覺覺 yaratt覺 a癟覺k癟as覺. Dirty rat yerine standard bir no9 robusto, veya daha k羹癟羹k vitola'ya sahip olan papas fritas'覺 tercih ederim. Unico serisi deyince benim akl覺ma ilk 繹nce feral flying pig daha sonrada uf13'ler geliyor. Birde hi癟 deneyemediim ve serinin b羹y羹k ihtimal en ender(ffp bashert ve nobel gibi a覺r覺 ender 羹r羹nleri saym覺yorum. Bunlar覺 ancak puro end羹strisindeki kiiler yada 癟ok 羹st d羹zey koleksiyona sahip kiiler elde edebiliyor) 羹r羹n羹 olan A'lar var. Onlar覺nda 癟ok iyi olduuna eminim. K覺sacas覺, unico serisinden bata bu 羹r羹nler olmak 羹zere bulabildiinizi al覺n. :D

Undercrown'lar zaten hep pop羹lerdi. Fiyat performans覺 ger癟ekten baar覺l覺 bir puro. No9 veya t52 g羹nl羹k i癟im i癟in olduk癟a maliyetli, bu durumda undercrown'lar devreye giriyor. Her zaman humidorumda bulundurduum purolardan birisi, 繹zellikle belicoso'sunu 癟ok beeniyorum. :thumbup:

Aladagl覺, estafurullah. :roll: :oops: Zino akrilik humidorlar 癟ok ho duruyor. Beklediimden daha 覺k duruyorlar ger癟ekten. G羹zel g羹nlerde t羹ketilsinler. :champ:

Bu arada ciddi derecede "craft" biralara sard覺m.
Resim
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Kay覺t: 10 Kas 2011, 11:14

Mesaj whiskey » 21 Eyl 2014, 05:04

ernest0 yazd覺:Whiskey :champ:

Ge癟tiimiz haftalarda, dirty ratlar dahil olmak 羹zere Liga Privada'n覺n Unico serisinden bir 癟ok 羹r羹n tekrar 羹retildi. Her y覺l olduk癟a limitli say覺larda 羹retilen bu purolar覺 bulmak olduk癟a g羹癟. 襤nternette veya maazalarda bulmak imkans覺za yak覺n, 繹ncelik genellikle "loyal" m羹terilerde oluyor. Dirty rat'覺 boyutlar覺 ve unico serisine dahil olmas覺 y羹z羹nden b羹y羹k bir hevesle i癟tim fakat bende hayal k覺r覺kl覺覺 yaratt覺 a癟覺k癟as覺. Dirty rat yerine standard bir no9 robusto, veya daha k羹癟羹k vitola'ya sahip olan papas fritas'覺 tercih ederim. Unico serisi deyince benim akl覺ma ilk 繹nce feral flying pig daha sonrada uf13'ler geliyor. Birde hi癟 deneyemediim ve serinin b羹y羹k ihtimal en ender(ffp bashert ve nobel gibi a覺r覺 ender 羹r羹nleri saym覺yorum. Bunlar覺 ancak puro end羹strisindeki kiiler yada 癟ok 羹st d羹zey koleksiyona sahip kiiler elde edebiliyor) 羹r羹n羹 olan A'lar var. Onlar覺nda 癟ok iyi olduuna eminim. K覺sacas覺, unico serisinden bata bu 羹r羹nler olmak 羹zere bulabildiinizi al覺n. :D

Undercrown'lar zaten hep pop羹lerdi. Fiyat performans覺 ger癟ekten baar覺l覺 bir puro. No9 veya t52 g羹nl羹k i癟im i癟in olduk癟a maliyetli, bu durumda undercrown'lar devreye giriyor. Her zaman humidorumda bulundurduum purolardan birisi, 繹zellikle belicoso'sunu 癟ok beeniyorum. :thumbup:

Aladagl覺, estafurullah. :roll: :oops: Zino akrilik humidorlar 癟ok ho duruyor. Beklediimden daha 覺k duruyorlar ger癟ekten. G羹zel g羹nlerde t羹ketilsinler. :champ:

Bu arada ciddi derecede "craft" biralara sard覺m.
Resim
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Mesaj DenizKSK » 27 Eyl 2014, 14:13

Mini mini denemelere devam. Bug羹ne kadarki en ufak puro deneyimim. Tam kahve molas覺na uygun.
Resim
"A Samurai always wears two swords."
Kullan覺c覺 avatar覺
DenizKSK

Ya: 38
Kay覺t: 24 Au 2010, 17:20

Mesaj DenizKSK » 27 Eyl 2014, 21:43

Bug羹n keyfimiz yerinde. Double-double yapt覺k. :thumbup:
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
DenizKSK

Mesaj whiskey » 28 Eyl 2014, 03:18

Afiyet olsun Deniz bey. zellikle Davidoff harika bir se癟im olmu. Bu arada viski tercihinizi sorabilir miyim?

Son i癟tiklerim:
Resim
:D
Resim
Resim

Son gelenler:
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Mesaj DenizKSK » 28 Eyl 2014, 09:16

Whiskey 羹stad覺m sizin u son kare harikulade. :thumbup:
Viski ise u ekilde,
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
DenizKSK

ncekiSonraki

D繹n TSF Puro - Cigars

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 2 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners