TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Cigars / Puro Meraklıları

Puro Üzerine Paylaşımlar Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Cigars / Puro Meraklıları

Mesaj ernest0 » 20 Eyl 2014, 12:10

Whiskey :champ:

Bu dirtyrat ler i cok goruyorum bu ara, renginden agir gibi duruyor ama?

Ayni sekilde undercrown lar da cok populer bu ara...

Ce262 :champ:
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

TSF Cigars / Puro Meraklıları

Mesaj aladagli » 20 Eyl 2014, 20:50

Vaktimiz kisitli olunca elimiz Upmann Half Corona'ya gitti bugun. Fiyati uygun, icimi tatminkar.

Resim

Bu da envanterimizin son hali. Bir humidor tutturmeden once Whiskey Bey'e havanin sicakligini, gunesin acisini ve dahi yaninda icecegimiz viskiyi bildirip, yazili onayini aldiktan sonra tuketecegimiz urunler icin, digeri de izne tabi olmayan gunluk tuketim stogumuz.

Resim
Resim
Asmanda bürküt, jerde kökbörü bol
Kullanıcı avatarı
aladagli

Mesaj whiskey » 21 Eyl 2014, 05:04

ernest0 yazdı:Whiskey :champ:

Geçtiğimiz haftalarda, dirty ratlar dahil olmak üzere Liga Privada'nın Unico serisinden bir çok ürün tekrar üretildi. Her yıl oldukça limitli sayılarda üretilen bu puroları bulmak oldukça güç. İnternette veya mağazalarda bulmak imkansıza yakın, öncelik genellikle "loyal" müşterilerde oluyor. Dirty rat'ı boyutları ve unico serisine dahil olması yüzünden büyük bir hevesle içtim fakat bende hayal kırıklığı yarattı açıkçası. Dirty rat yerine standard bir no9 robusto, veya daha küçük vitola'ya sahip olan papas fritas'ı tercih ederim. Unico serisi deyince benim aklıma ilk önce feral flying pig daha sonrada uf13'ler geliyor. Birde hiç deneyemediğim ve serinin büyük ihtimal en ender(ffp bashert ve nobel gibi aşırı ender ürünleri saymıyorum. Bunları ancak puro endüstrisindeki kişiler yada çok üst düzey koleksiyona sahip kişiler elde edebiliyor) ürünü olan A'lar var. Onlarında çok iyi olduğuna eminim. Kısacası, unico serisinden başta bu ürünler olmak üzere bulabildiğinizi alın. :D

Undercrown'lar zaten hep popülerdi. Fiyat performansı gerçekten başarılı bir puro. No9 veya t52 günlük içim için oldukça maliyetli, bu durumda undercrown'lar devreye giriyor. Her zaman humidorumda bulundurduğum purolardan birisi, özellikle belicoso'sunu çok beğeniyorum. :thumbup:

Aladaglı, estağfurullah. :roll: :oops: Zino akrilik humidorlar çok hoş duruyor. Beklediğimden daha şık duruyorlar gerçekten. Güzel günlerde tüketilsinler. :champ:

Bu arada ciddi derecede "craft" biralara sardım.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj whiskey » 21 Eyl 2014, 05:04

ernest0 yazdı:Whiskey :champ:

Geçtiğimiz haftalarda, dirty ratlar dahil olmak üzere Liga Privada'nın Unico serisinden bir çok ürün tekrar üretildi. Her yıl oldukça limitli sayılarda üretilen bu puroları bulmak oldukça güç. İnternette veya mağazalarda bulmak imkansıza yakın, öncelik genellikle "loyal" müşterilerde oluyor. Dirty rat'ı boyutları ve unico serisine dahil olması yüzünden büyük bir hevesle içtim fakat bende hayal kırıklığı yarattı açıkçası. Dirty rat yerine standard bir no9 robusto, veya daha küçük vitola'ya sahip olan papas fritas'ı tercih ederim. Unico serisi deyince benim aklıma ilk önce feral flying pig daha sonrada uf13'ler geliyor. Birde hiç deneyemediğim ve serinin büyük ihtimal en ender(ffp bashert ve nobel gibi aşırı ender ürünleri saymıyorum. Bunları ancak puro endüstrisindeki kişiler yada çok üst düzey koleksiyona sahip kişiler elde edebiliyor) ürünü olan A'lar var. Onlarında çok iyi olduğuna eminim. Kısacası, unico serisinden başta bu ürünler olmak üzere bulabildiğinizi alın. :D

Undercrown'lar zaten hep popülerdi. Fiyat performansı gerçekten başarılı bir puro. No9 veya t52 günlük içim için oldukça maliyetli, bu durumda undercrown'lar devreye giriyor. Her zaman humidorumda bulundurduğum purolardan birisi, özellikle belicoso'sunu çok beğeniyorum. :thumbup:

Aladaglı, estağfurullah. :roll: :oops: Zino akrilik humidorlar çok hoş duruyor. Beklediğimden daha şık duruyorlar gerçekten. Güzel günlerde tüketilsinler. :champ:

Bu arada ciddi derecede "craft" biralara sardım.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj DenizKSK » 27 Eyl 2014, 14:13

Mini mini denemelere devam. Bugüne kadarki en ufak puro deneyimim. Tam kahve molasına uygun.
Resim
"A Samurai always wears two swords."
Kullanıcı avatarı
DenizKSK

Mesaj DenizKSK » 27 Eyl 2014, 21:43

Bugün keyfimiz yerinde. Double-double yaptık. :thumbup:
Resim
Kullanıcı avatarı
DenizKSK

Mesaj whiskey » 28 Eyl 2014, 03:18

Afiyet olsun Deniz bey. Özellikle Davidoff harika bir seçim olmuş. Bu arada viski tercihinizi sorabilir miyim?

Son içtiklerim:
Resim
:D
Resim
Resim

Son gelenler:
Resim
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj DenizKSK » 28 Eyl 2014, 09:16

Whiskey üstadım sizin şu son kare harikulade. :thumbup:
Viski ise şu şekilde,
Resim
Kullanıcı avatarı
DenizKSK

ÖncekiSonraki

Dön TSF Puro - Cigars

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners