TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ankara'da Omega Servisi Bilgi

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Mesaj sadi » 24 Eyl 2014, 14:03

Herkese merhaba,

9 yıldır kullanmakta olduğum Omega Speedmaster 850 saatim var. Tıkır tıkır çalışıyor, ama genel bir bakıma sokmak istiyorum.

Ankara'da önerebileceğiniz servis var mı? Mümkünse aşağı yukarı fiyat bilgisi verebilir misiniz?

Çok teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
sadi

Re: Ankara'da Omega Servisi Bilgi

Mesaj SeRxx » 24 Eyl 2014, 14:35

Foruma hoş geldiniz :champ:

Tıkır tıkır çalışan saatinizi bakıma sokmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. İleride ihtiyaç durumunda ise Omega yetkili servisine götürebilirsiniz. Omega yetkili servisi ise sadece İstanbul'da var :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Tgm » 24 Eyl 2014, 14:53

Ben de Serkan Bey'le aynı fikirdeyim :thumbup: Ama günün birinde ihtiyaç duyarsanız, Kavaklıdere Arjantin Caddesi'nde Rotap Saat var. Biliyorsunuz, Omega'nın yetkili bayisi. Oraya giderseniz ayrıntılı bilgi alabilirsiniz :thumbup: Teknik servis hizmetini belki saatinizi İstanbul'a göndermeden orada yapabilirler.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Orhanbalu » 24 Eyl 2014, 15:29

Herkese merhaba,
Öncelikle belirtmek isterim. Benim bu konudaki fikrim kullanmakta olduğunuz saatiniz 9 yıldır hiç bakım yapılmamış ise yüzeysel kalmakla birlikte en azından içindeki eskimiş yağların temizlenip yeniden yağlanıp temizlenmesi gerekir. Zaten aşağı yukarı bütün saat üreticileri 5 yıl sonunda servis yapılmasını öneriyor. Yinede seçim size kalmış. Saatinizi Iyi günlerde kullanmanız dileklerimle.
balu
Kullanıcı avatarı
Orhanbalu

Mesaj sadi » 24 Eyl 2014, 15:49

Cevaplar için teşekkürler.

Ben saatimi Karum AVM'deki bir saatçiden almıştım o tarihte. Şimdi hala açık mıdır, onu da bilmiyorum.

Rotap saatin pek çok yerde Uğur Saat olarak mağazaları varmış. Kendileriyle bir görüşeyim olmazsa.
Kullanıcı avatarı
sadi

Mesaj onatozer » 24 Eyl 2014, 19:58

Arjantin caddesindeki Rotap en doğru bilgiyi verecektir. :thumbup:

Servis konusunda ise şahsi fikrim sorun yoksa kurcalatmamak. Kendim ve bir çok tanıdığımın basına yetkili servis olsun olmasın oyle isler geldi ki saatlerin açılmasından korkar oldum :(
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj sadi » 25 Eyl 2014, 11:54

Ben de güvenmediğim bir yere vermeme niyetindeydim, ama iyi bir servise verirsem sorun olmaz diye düşünüyordum.
Duyduklarıma şaşırdım ne yalan söyleyeyim.. :geek:
Kullanıcı avatarı
sadi

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners