Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
aentorries » 16 Eyl 2014, 18:47
Şâne ger kâkülünün bir teline verirse zarar / Çûb-i şimşâd biten yerleri sûzan ederim
-

aentorries
-
raven » 16 Eyl 2014, 20:37
Hiçbiri. bu saat 290-350 tl aralığında internetten alınabiliyor. bütçenizi söylerseniz (biraz artırarak) kaliteli marka ve modeller söyleyebiliriz

Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
-

raven
-
creeindian » 17 Eyl 2014, 14:58
Saat kalitesi, çabuk sıkılma ihtimaliniz vs konularını bir kenara bırakırsak benim tercihim JR1356 dan yana olurdu. Renk zıtlıkları daha belirgin, indexler daha görünür ve muhtemelen lümenler de daha belirgin olacaktır. Çok fazla tecrübem olmamasına rağmen kullanıp da memnun kalmayanı görmedim, etrafımda saate çok para vermeden şık saat sahibi olmak isteyen tanıdıklar genelde Fossil tercih ediyor. Bence kötü bir tercih değil.
-

creeindian
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 96 misafir