TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fossil JR1437 vs JR1356 Seçimi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Fossil JR1437 vs JR1356 Seçimi

Mesaj aentorries » 16 Eyl 2014, 18:47

Merhabalar .. 2 saat arasında kaldım ve sizlere danışmak istedim , yorumlarınızı ve bilgilerinizi bendeniz ile paylaşırsanız mutlu olurum . .
JR1437

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim[color=#FF0000][/color]
Resim
Resim

Resim
JR1356

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Şâne ger kâkülünün bir teline verirse zarar / Çûb-i şimşâd biten yerleri sûzan ederim
Kullanıcı avatarı
aentorries

Re: Fossil JR1437 VS JR1356

Mesaj raven » 16 Eyl 2014, 20:37

Hiçbiri. bu saat 290-350 tl aralığında internetten alınabiliyor. bütçenizi söylerseniz (biraz artırarak) kaliteli marka ve modeller söyleyebiliriz :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Re: Fossil JR1437 vs JR1356 Seçimi

Mesaj eraslani » 17 Eyl 2014, 13:31

saatler şekil olarak fena görünmesede fossil marka saat almanızı önermem..bende senelerce yurtiçi yurtdışı indirimli vs görüp birçok benzerlerini satın aldım..dururlar bir kenarda..pilleri bitmeden hevesin gider..aynı kasa saati birçok farklı marka olarak görürsün..birinde guess yazar diğerinde tommy h. Hatta taraftar saati olarak gs fb yazılı olanlarını bile görebilirsin :lol:
Kullanıcı avatarı
eraslani

Re: Fossil JR1437 vs JR1356 Seçimi

Mesaj creeindian » 17 Eyl 2014, 14:58

Saat kalitesi, çabuk sıkılma ihtimaliniz vs konularını bir kenara bırakırsak benim tercihim JR1356 dan yana olurdu. Renk zıtlıkları daha belirgin, indexler daha görünür ve muhtemelen lümenler de daha belirgin olacaktır. Çok fazla tecrübem olmamasına rağmen kullanıp da memnun kalmayanı görmedim, etrafımda saate çok para vermeden şık saat sahibi olmak isteyen tanıdıklar genelde Fossil tercih ediyor. Bence kötü bir tercih değil.
Kullanıcı avatarı
creeindian

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 99 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners