Eyvallah yazdı:tachyon
uhpu
Forumda daha önceden de arada takılıyordum. Üye değildim tabi. Ayda 1-2 kez giriyorum yani. İlk mesajımda yazdığım moda saatlerine olan düşmanlığım da forumdan kaynaklanıyor.![]()
Benim merak ettiğim , Armani saatlerin dayanıksızlığı neyden kaynaklanıyor? Yani ben Armani saati alıp, dışarıdan zarar verecek bir darbe vb. olmamasına rağmen 5-10 sene koluma takamaz mıyım?
Sorun dayanıklı ya da dayanıksız olması değil, sorun Armani'nin saat üreticisi olmaması. Yani benim açımdan öyle diğer saat severlerin hangi görüşte olduğunu bilemem. Bildiğim kadarıyla Armani'yi Fossil grup üretiyor bir çok moda markasının olduğu gibi. Fossil de uzun yıllar saat üretiyor yani mutlaka belli bir kalite kontrol seviyesine ulaşmışlardır. Ancak ne yazıkki bu markalar çok pahalıya satılıyor. Çin'de maliyetler belli. Armani saatlerin fiyatlarının yüzde 80'i veya daha fazlası markaya gidiyor.Amacı giyim kuşam üretmek olup saat konusunda her hangi bir deneyimi olmadan ısmarlama saatlerle kar sağlamaya çalışan bir firmanın ürününü almakmı mantıklı yoksa kuruluş amacı saat olan arge ve tasarım konusunda kendini geliştiren bütün çalışanlarını bu hususta istihdam eden her hangi bir saat markasının ürününümü?