hydrocon yazd覺:Eline sal覺k ilk iki karen 癟ok iyig羹zel g羹nlerde kullan [emoji106]
Emre abi teekk羹rler, saolas覺n.

raven yazd覺:Miriel g羹zel kareler[emoji106]
Raven teekk羹rler.

hydrocon yazd覺:Eline sal覺k ilk iki karen 癟ok iyig羹zel g羹nlerde kullan [emoji106]
raven yazd覺:Miriel g羹zel kareler[emoji106]
Miriel yazd覺:Tamron 17-50 f/2.8 lensten fazlas覺yla memnun kald覺m. Renk ve fotoraf kalitesi ile kesinlikle kit lensin 癟ok 癟ok 羹st羹nde. Buradan tekrardan tavsiye eden Hydrocon, Emre abiye teekk羹rler.
tarkani yazd覺:Miriel yazd覺:Tamron 17-50 f/2.8 lensten fazlas覺yla memnun kald覺m. Renk ve fotoraf kalitesi ile kesinlikle kit lensin 癟ok 癟ok 羹st羹nde. Buradan tekrardan tavsiye eden Hydrocon, Emre abiye teekk羹rler.
Fotoraflar 癟ok g羹zel. Ayn覺 lensi ben de kullan覺yorum ve 癟ok memnunum.
hydrocon yazd覺:raven selamlar, 羹癟 dergiye gidecek bu i editorial.. Bahsettiin hususlar styling ile alakal覺 ki bunlar benim tak覺ld覺覺m ve ekseriye fikir beyan etmekten imtina ettiim bir husus 癟羹nk羹 apayr覺 bir brangenelde kuaf繹r maky繹z gelir styling yap覺l覺r ben nerede hangi a癟覺 ve 覺覺kta karelerin 癟ekilecein s繹yler ve 癟ekerim ek olarak iin retouch k覺sm覺 da bendedir
bu 癟al覺mada bahsettiin kemer konusuna bende tak覺ld覺m ama m羹steri gerek g繹rmedi. Fikrini beyan etmekten yana teredd羹t yaama l羹tfen bu ii uzun s羹redir yap覺yorum ki benimde g繹z羹mden bireyler ka癟m覺 olmas覺 gayet normal
D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 85 misafir
|