TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Bireysel Spor veya Takım Sporu Yapanlar

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Bireysel Spor veya Takım Sporu Yapanlar

Mesaj mucadeleci » 05 Haz 2014, 18:23

Ahmet Taşçı 9 kez başpehlivan, bildiğim kadarı ile güreşe 23-25 yaşlarında başlamış eğer o da güreşe normal yaşlarda başlasa güreş tarihinin en büyük efsanesi olurdu diyorlar. Ahmet Taşçı, rahmetli Cengiz Elbeye ve o dönemin güreşçilerinden bir kafile ile Japonaya ya gittiler ama tabi bu reklam amaçlı bir organizasyondu yoksa tamamen farklı teknikler :) Ben Recep Kara ve Ali Gürbüz ü ilgi ile takip ediyorum, Şaban Yılmaz da çok iyi bir güreşçi v.s... konuyu dağıtmayalım da keşke etrafımızda antrenmanlarına devam edebileceğimiz bir güreş okulu yada klübü olsa da boş günlerimizde az ter atsak ata sporumuzla...
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj raven » 05 Haz 2014, 19:04

kurt dereli, kel aliço, adalı halil, koca yusuf ... güreşi sevmesem de (1 yıl boyunca ders olarak görmüştüm)güreşin aslı olan yağlı güreş gerçekten teknik ve güç istiyor.
öte yandan hızlı paket servis yapılabilecek wing tsun u tek geçerim :)
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj manil » 05 Haz 2014, 22:02

@raven wing tsun dendiginde emin boztepe vardir, bir turk'un japonyada bile kung fu okulu oldugunu gorunce soka girmistim ama hakkaten oyle. adam bu alanda yasayan efsane.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj raven » 05 Haz 2014, 22:07

Avcı' yı unuttun mu ? toplanıp wing tsun yapsak fena olmaz aslında :)
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj manil » 05 Haz 2014, 22:12

kotu ogretmen ama iyi ogrenciyim. :)
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj Kurtay » 10 Haz 2014, 11:47

body ve yüzme favori sporlarım, düzenli olarak 3 sene fitness, son bir yıldır body ve yüzme yapıyorum, öncesinde 1,5 sene trekking yapıyordum ta ki fiyatları uçurdukları zamana kadar
Evoluzione Tecnica
Kullanıcı avatarı
Kurtay

Mesaj Kurtay » 10 Haz 2014, 11:49

Evde spor için sürüyle imkan var ki bence asıl sorun çoğu insanda disiplinsizlik, tabi ki yorgun argın gelip disiplinden bahsetmekte saçma o da kabul ama birşey yapmak lazım.
Evoluzione Tecnica
Kullanıcı avatarı
Kurtay

Mesaj Terasus » 27 Haz 2014, 16:04

Kendimi bildim bileli hep 3-5 kilo fazlam vardir. Ne sismanim, ne de fit. Kilo almamak icin her zaman yediklerime dikkat etmek zorundayim, ipin ucunu birakirsam ne olacagini cok iyi biliyorum :)

Bu nedenle elimden geldigince hareket etmeye ve spor yapmaya gayret ediyorum. Genelde kosu ve kardi yapsam da son 1 sene icerisinde agirlik antrenmanlarina da hafiften basladim. Boy 184cm. 2,5 sene once kilo konusunda zirve yaparaktan 94 kiloya kadar ciktim, sonra ciddi bir diyet ve kardio ile 84'e kadar gelip (4 ayda) bu kiloya demirledim uzunca bir sure. Sonra baktim ki bu kilo da biraz fazla, bunlari da vereyim de tam olsun dedim.

iste bu esnada imdadima p90x yetisti. Gectigimiz mart ortasinda basladim ve mayis ortasina kadar elimden geldigince duzenli takip ettim bu programi. Tony Horton amca gayet iyi biliyor bu isi. mayis ortasina geldigimde 76 kiloya inmis, fazlaliklari vermis ve gayet fit bir gorunume kavusmustum. mayis ortasinda tr'ye izne gelince ara vermek durumunda kaldim. tr'de ozledigim guzel yemeklere de dur diyemedim. Sonra tekrar santiye hayatima dondum ve su siralar motivasyonumu kaybetmis durumdayim. sanirsam 2-3 kilo kadar da geri aldim :shock: Acilen p90x programima geri donmem lazim ama motivasyonum yok, cok kotuyum.

Motivasyon icin sizin yontemleriniz nelerdir, nasil motive ediyorsunuz kendinizi? Var mi taktikler? :roll:
Kullanıcı avatarı
Terasus

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: raven ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners