Yelken lisansına sahibim, çokta başarılıydım ama büyüdükçe devam etmedim.
Üniversite boyunca full contact karate yaptım, siyah kuşak sahibiyim. Tam 1. Dan olacakken bir müsabakada sol kolumu dirsekten çıkartıp tekrar iade ettiler. (Kibarlaştırmak için bayağı uğraştım) Eskisi gibi olamayınca malesef bıraktım.
Şimdilerde ise gerçek bir yazılım mühendisi gibi durduğum yerde irileşiyorum
Ortaokul ve lise zamanlarında basketbol oynadım. Üniversitede ilk senemde daha 3. antremanda iki kaburgam kırılınca bir sene kadar spor yapamadım. Şu an hem üniversite ragbi takımı hem de Türkiye Ragbi 1. Lig'inde oynuyorum. Bir iki seneye kadar milli olmak gibi bir hedefim var
bireysel spor yapmak harika bir şey. karışan yok, görüşen yok... şu saatte idman var mutlaka bekliyorum diyen bir hocanın olmaması ayrıca muazzam. ben de bu muazzamlığı yaşamak için kışları hamur yiyip ağırlık kaldırıyorum:
yaza doğru gereken plaj vücudu için torba dövüyorum:
İstanbul'da geçen ömrümün ilk yarısı boyunca futbol oynadım. Halı saha, lise takımı ve bir dönem GS alt yapı.. Ayrıca 3 band bilardo da harika spordur. Çok adam boğazlamıştım İstanbul Kadıköy "Klas Bilardo" salonunda. Federasyona kayıtlıydım vs.
bugüne kadar sanırım 4-5 defa spor salonuna kayıt yaptırdım body building için. Hepsinde yıllık üyeliklerde çok cazip fiyatlar teklif ettiler öyle yaptım ben de. En uzun maceram üst üste 4 defa gidebildiğim İzmir Sports park maceram oldu.
Şu an tek yaptığım spor ayda bir oynadığım bilardo, haftada bir bindiğim bisiklet ve haftada bir yaptığım PS3 maçları Bi de 2 tane erkek çocuk var evde.. Onları kaldır indir her gün tepemdeler